Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON GALATASARAY!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 25/05/2015 - 22:34 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nda şampiyon takım Galatasaray oldu.

GALATASARAY

Görsel kaynağı: Eurosport

Son yılların en heyecanlı kapışmasına sahe olan Spor Toto Süper Lig'de ipi göğüsleyen ekip Galatasaray oldu. Galatasaray, tarihinde 20. şampiyonluğunu ilan ederek Türkiye'nin en fazla şampiyon olan takımı durumuna geldi.
Fenerbahçe'nin 3 puan önünde 33. haftaya giren Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Beşiktaş'ı ağırlamış ve maçtan 2-0 galip ayrılmıştı. Daha sonra farkı 5'e çıkardığı Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanındaki maçını beklemeye başlayan sarı kırmızılı takım, Fenerbahçe'nin Başakşehir'e yenilmesiyle matematiksel olarak 33. haftada şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.
32. haftaya kadar hem Galatasaray, hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ın şampiyonluk iddiasını koruduğu ligde sarı kırmızılı takım 6 hafta üst üste gol yemeden aldığı galibiyetler ile rakipleriyle farkı açtı ve 33. haftada en yakın rakibine 5 puanlık fark açarak zirvedeki yerini garantiledi.
Galatasaray 33. hafta sonunda aldığı 24 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 76 puan topladı. Ligi ikinci bitiren Fenerbahçe 21 galibiyet 7 beraberlik 4 mağlubiyet, üçüncü bitiren Beşiktaş ise 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam