Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Spor Toto Süper Lig: Sivasspor 2-3 Galatasaray

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/02/2015 - 21:03 GMT+2

Spor Toto Süper Lig 21. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Sivasspor engelini 3-2'lik skorla geçti.

Sivasspor - Galatasaray Yasin Öztekin ve Wesley Sneijder

Görsel kaynağı: Eurosport

Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadelede Galatasaray, Sivasspor'u 3-2 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Yasin Öztekin, Burak Yılmaz ve Alex Telles atarken, Sivasspor'un golleri Aatıf Chahechouhe ve İbrahim Akın'dan geldi.
Sivasspor - Galatasaray maçının önemli anları;
GOL! Maçın 9. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Bruma'nın pasıyla buluşan Sabri Sarıoğlu ceza sahasına ortasını gönderdi. Sivasspor defansındaki bir anlık duraksama sonrası top Yasin Öztekin'in önünde kaldı. Son haftaların formda ismi ise yaptığı vuruş sonrası topu ağlarla buluşturdu ve Galatasaray bu zorlu deplasmanda 1-0 öne geçti.
picture

Sivasspor - Galatasaray Yasin Öztekin Burak Yılmaz

Görsel kaynağı: Eurosport

TEHLİKELİ ŞUT! Sivasspor gole çok yaklaştı. Karşılaşmanın 15. dakikasında defans arkasına iyi kaçan İbrahim Akın ceza sahası içerisinde topu kontrol etti. Tek vuruşula topu kaleye göndermek isteyen İbrahim Akın'ın şutu direğin hemen yanından auta çıktı.
BURAK KAÇIRDI! Galatasaray 24. dakikada kontra atağa çok etkili çıktı. Bruma'nın geliştirdiği atakta topla buluşan Burak Yılmaz kaleciyle karşı karşıya kaldı. Burak Yılmaz'ın yerden gönderdiği sert şutta Korcan kalesini gole kapamayı başardı.
DİREK! Galatasaray ikinci gole 33. dakikada çok yaklaştı. Sağ kanattan hızlı bir şekilde topla ilerleyen Bruma arka direğe doğru ortasını gönderdi. Gelen topa sol ayağıyla sert bir şut çıkaran Burak Yılmaz direğe takıldı.
picture

Sivasspor - Galatasaray

Görsel kaynağı: Eurosport

GOL! Maçın 39. dakikasında Cicinho'nun düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen İbrahim Akın ceza sahasına sert bir orta yaptı. Bütün futbolcuları geçen top arka direkte bekleyen Aatıf Chahechouhe'nun önünce kaldı. Golcü futbolcu yerden gönderdiği sert şutla kaleci Muslera'yı avladı ve takımına beraberliği getirdi.
Karşılaşmanın ilk 45 dakikası Yasin Öztekin ve Aatıf'ın golleriyle 1-1 sona ererken çalınan düdükten sonra saha karıştı. Kaleci Fernando Muslera sarı kart görürken Hamza Hamzaoğlu ve Burak Yılmaz hakeme tepki gösterdi.
GOL! Karşılaşmanın 56. dakikasında sol kanattan gelişen atakta Olcan, Cicinho'nun hatası sonrası ceza sahasına girdi ve Yasin'e pasını çıkardı. Yasin'in etkisiz şutuna kayarak hamle yapan Burak Yılmaz'ın topu önce direkten döndü ardından yerde tekrar kendisine çarpan top ağlarla buluştu ve Galatasaray 2-1 öne geçti.
GOL! Oyun hakimiyetini eline geçiren Galatasaray 67. dakikada farkı ikiye çıkardı. Hızlı gelişen atakta sağ kanattan gelen Burak Yılmaz ceza sahasına doğru sert bir orta yaptı. Oyuna beş dakika önce dahil olan Alex Telles altıpas içerisinde yaptığı tek vuruşla kaleci Korcan'ı avladı ve skoru 3-1'e getirdi.
picture

Sivasspor - Galatasaray Burak Yılmaz Selçuk İnan ve Olcan Adın

Görsel kaynağı: Eurosport

BURAK YILMAZ SAKATLANDI! 75. dakikada atılan bir uzun topa hareketlenen Burak Yılmaz, İbrahim'in müdahalesiyle yerde kaldı. Sağlık görevlileri tarafından oyun alanı dışına taşınan Burak Yılmaz'ın kenar yönetime dizini işaret etmesi dikkat çekti.
GOL! Maçın 85. dakikasında Adem Koçak ile duvar pası gerçekleştiren İbrahim Akın kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol ayağıyla şık bir vuruş gerçekleştiren İbrahim Akın'ın şutu direğe çarpıp ağlarla buluştu.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 sona erdi. Bu skorla Galatasaray puanını 48 puana yükseltirken maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sivasspor ise 23 puanda kaldı.
picture

Burak Yılmaz Galatasaray Sivasspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam