Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig 28. hafta: Galatasaray 1-0 Gaziantepspor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/04/2015 - 21:37 GMT+3

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, pek çok gol pozisyonundan faydalanamadığı maçta Hakan Balta'nın 85'teki golüyle 3 puana uzandı.

Hakan Balta Galatasaray - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantepspor'u 1-0 yenmeyi başardı.
Galatasaray'a galibiyeti getire golü Hakan Balta kaydetti.
Maçtan dakikalar
13' - Olmadı - Selçuk İnan'ın sağdan kullandığı korner sonrası savunmadan seken top ceza sahası dışında Telles'in önünde kaldı. Bu futbolcunun yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
16' - Eray başarılı - Selçuk İnan'ın pasında ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Emre Çolak'ın gelişine yerden attığı şutta, Eray kaleye giden topu son anda uzak direğin dibinden kornere çeldi.
picture

Galatasaray - Gaziantepspor Felipe Melo

Görsel kaynağı: Eurosport

29' - Kaleyi bulmadı - Sabri Sarıoğlu'nun sağdan ortasında, penaltı noktasının az gerisinde topu kontrol eden Burak Yılmaz'ın dönerek yaptığı zayıf vuruşta, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.
40' - Eray geçit vermedi - Emre Çolak'ın uzan pasında ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Yılmaz'ın şutunda, Eray topu kornere çeldi.
41' - Çok net! - Emre Çolak'ın soldan yaptığı ortada, altıpasın sağ tarafında uygun durumda bulunan Selçuk İnan'ın gelişine şut atmak isterken ıskaladığı top auta gitti.
picture

Galatasaray - Gaziantepspor Burak Yılmaz

Görsel kaynağı: Eurosport

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.
47' - Gaziantep golü buluyordu - Muhammet'in pasında Mustafa Durak'ın ceza sahası içerisinden çektiği sert şut kaleyi bulmadı.
48' - ÇOK NET! - Galatasaray gole çok ama çok yaklaştı. Sağ kanattan Emre'nin ortasını Hakan Balta arka direğe aşırdı. Topa koşan iki oyuncudan Chedjou'nun kafa vuruşu direğin bir karış yanından dışarı gitti.
58' - Telles son anda! - Gaziantepspor gole çok yaklaştı. Hızlı çıkan Gaziantepspor'da Leal, Chedjou'dan sıyrılıp yerden sert br orta açtı. Telles araya girdi ve köşe vuruşu.
picture

Olcan Adın ve Hamza Hamzaoğlu Galatasaray - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: Eurosport

73' - Burak kaleyi bulamadı - Galatasaray gole bir kez daha yaklaştı. Topu rakip sahanın ön bölümünde kapan Galatasaray'da Emre'nin soldan yaptığı ortada Burak dokundu ama top yandan dışarı gitti.
76' - Yine olmadı - Sabri'nin ceza sahasına şişirdiği topu Melo indirdi. Burak vurdu. Top yine kaleyi bulmadı.
78' - Yine Burak, yine kaçtı! - Burak Yılmaz, Sabri'nin sağdan ortasında topa kafayı vurdu. Top uzak direğin yanından dışarı gitti.
85' - GOOLLL! - Galatasaray, Hakan balta ile 1-0 önde. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Hakan ön direkte topa yükselip Eray'ı mağlup etti.
picture

Hakan Balta Galatasaray - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: Eurosport

90+3' - Galatasaray 2. gole yaklaştı - Hızlı çıkan Galatasaray 2. golü kaçırdı. Bruma sürklediği topa taçıyı kaybedince Yasin'i gördü. Yasin şık bir çalımla sıyrılıp kaleye vurdu. Eray'dan dönen topu bir kez daha tamamlayan Yasin'e Eray izin vermedi.
Maçın son dakikasında Burak bir pozisyondan daha faydalanmadı ve Galatasaray, çok zorlandığı Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılmayı başardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam