Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig 32. hafta: Bursaspor 2-0 Gaziantepspor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 17/05/2015 - 19:12 GMT+3

Bursaspor, Gaziantepspor'u 2-0 yenerek Avrupa kupalarına katılamayacak olmasına rağmen ilk 5 hedefinden kopmadı.

Bursaspor - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: AA

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor, Gaziantepspor'u 2-0 yenmeyi başardı.
Bursaspor galibiyeti Bakambu ve Josue'nin golleriyle buldu.
Maçtan dakikalar
7' - GOOLLL! - Bursaspor 7. dakikada üstünlük golünü buldu. Ani gelişen atakta Josue'nin şık pasıyla ceza sahasına giren Bakambu, sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0
13' - Harun başarılı - Gaziantepspor atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Barış Yardımcı, çaprazdan topa sert vurdu. Açıyı iyi kapatan kaleci Harun Tekin, meşin yuvarlağı ayaklarıyla ceza sahası dışına gönderdi.
21' - Çok net! - Belluschi'nin kaptığı topla hızla ceza sahasına giren Camara, sol çapraza yöneldi. Kaleci Harun Tekin ile karşı karşıya kalır kalan Camara topa sert vurdu. Harun, topu yumruklarıyla çeldi. Bursaspor defansı dönen topu ceza sahası dışına çıkardı.
27' - Şimdi de Eray - Bursaspor'un sağ kanattan kazandığı korner atışını kullanan Volkan Şen, topu kale alanı içine doğru gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Şamil Çinaz'ın sert vuruşunda kaleye yönelen topu kaleci Eray son anda tokatladı. Gaziantepspor defansı meşin yuvarlağı kornere çeldi.
45+2' - Son anda - Gaziantepspor atağında Chibuike'nin pasıyla ceza sahası önünde buluşan Muhammed Demir'in sert şutunda kaleye yönelen topu Harun Tekin son anda tokatlayarak kornere çeldi.
İlk yarı 1-0 Bursaspor'un üstünlüğüyle tamamlandı.
55' - Kırmızı kart! - Vranjes, Volkan Şen'le girdiği ikili mücadelede sol ayağını fazla kaldırdı ve Volkan'ın sağ koluna sert bir tekme vurdu. Hakem Yunus Yıldırım bu hareketi kırmızı kart ile cezalandırdı.
58' - GOOLLL! - Kaleyi cepheden gören yerden kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Josue, sol ayağı ile şık bir vuruş gerçekleştirdi. Top ağlar ile buluştu. Josue'nin bu golü ile Bursaspor 2-0 öne geçiyor ve skor avantajını yakalıyor.
75' - Sert vuruş - Ceza sahası dışında topla buluşan Fernandao pasını Emre'ye yolladı. Ceza sahası sol kanadında topla buluşan Emre'nin sol ayağı çektiği şutu Eray uzaklaştırdı.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Bursaspor sahasında Gaziantepspor'u 2-0 yendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam