Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Süper Lig: Çaykur Rizespor 1-5 Fenerbahçe

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/04/2015 - 20:57 GMT+3

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Fenerbahçe karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe Yeni Şehir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli oyuncular gol sonrası sevinç yaşadı.

Görsel kaynağı: Eurosport

Maçın ilk dakikasından itibaren etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe erken bulduğu goller ile sonuca gitti. Şampiyonluk yarışında hata yapmayan Fenerbahçe'de galibiyeti getiren golleri Sow(2), Caner Erkin, Webo ve Mehmet Topuz kaydetti.
Fenerbahçe karşılaşmadaki 3 değişiklik hakkını da sakatlıklar sebebiyle kullandı. Çaykur Rizespor'da da Obraniak sakatlanarak oyuna devam edemedi.
Maçtan Dakikalar;
Çaykur Rizespor sol kanattan geldi: Rizespor atağı sol kanattan gelişti ama Caner Erkin topu karşıladı ve kornere gönderdi. Kullanılan korner vuruşunda Volkan Demirel'e faul yapıldı.
GOOLL!! Savunmadan atılan uzun topu iyi takip eden Mehmet Topuz, Giray'ın hatasını iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
GOOLL!!Emre ceza sahası dışından ortaladı, Webo tek topla Sow'u düşündü ve Sow düzgün bir vuruşla kaleci Serkan'ı mağlup etti: 0-2
Kweuke uzaklardan denedi: Rakip kalede tehlikeli olmaya çalışan Rizespor'da Kweuke ceza sahası dışından vurdu ama kaleyi bulmadı.
Çaykur Rizespor etkili geldi: Rizespor gole çok yaklaştı ama Deniz Kadah'ın kafa vuruşu direkten döndü. Volkan bu pozisyonun ardından bir sakatlık yaşıyor.
Volkan Demirel oyuna devam edemedi: Rizespor atağında sakatlık geçiren Volkan Demirel oyuna devam edemedi ve yerini Mert Günok'a bıraktı.
GOOLL!! Sow'dan harika gol! Kendi yarı sahasında aldığı topu yaklaşık 50 metre süren Sow üç rakibini geçti ve güzel bir son vuruşla takımını iyice rahatlattı. 0-3.
Obraniak da oyuna devam edemedi: Rizespor'un yıldız oyuncusunun sakatlığı nüksetti ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerine Murat Duruer oyuna girdi.
Emre vurdu Serkan kurtardı: Emre Belözoğlu'nun tehlkeli yerden kullandığı serbest vuruşu Serkan Kırıntılı kornere çeldi.
DEVRE: Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.
Zorunlu değişiklik: Fenerbahçe ikinci yarıya sakatlanan Bruno Alves'in yerine Kadlec ile başlıyor.
GOOLL!!Mehmet Topal'ın ortası sonrası kale sahasında topla buluşan Webo boş kaleye sadece dokundu ve skoru 4-0'a taşıdı. Kamerunlu oyuncu gol sonrası ısınan Emenike'ye koştu ve büyük bir jestte bulundu.
GOOLL!!Emre'nin düşmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Caner'in şutu barajdaki Murat'a çarptı ve ağlarla buluştu.
Emenike oyunda! Fenerbahçe'de Alper Potuk yerini son günlerin gündem ismi Emeniye'ye bıraktı.
GOOLL!! Rizespor'da ceza sahası içinde Mert'ten seken topla buluşan Deniz Kadah skoru 5-1 yaptı.
Fenerbahçe 6. gole yaklaştı:Fenerbahçe Emenike ile gole yaklaştı ama Nijeryalı oyuncunun kafa vuruşu savunmadan sekti.
Direk!!Mehmet Topuz ceza sahası dışından çok sert vurdu ama top direkten dışarı çıktı.
Mehmet Topuz oyuna devam edemedi: Fenerbahçe'de Mehmet Topuz sakatlandı ve oyuna devam edemedi. 3 değişiklik hakkını kullanan sarı lacivertli ekip karşılaşmaya 10 kişi devam ediyor.
Maç Sonucu: Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Fenerbahçe Rizespor deplasmanından 5-1'lik galibiyet ile ayrıldı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 56 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Çaykur Rizespor ise 28 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam