Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tolgay Arslan: 45 dakika yetmiyor işte

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/05/2015 - 07:47 GMT+3

Tolgay Arslan ilk yarıda çok etkisiz kaldıklarının altını çizdi, “İkinci devre kendimize geldik ama kazanamadık. Gaziantep maçında da aynısı olmuştu. Tek devre iyi oynamak yetmiyor” dedi.

Jose Sosa, Ramon Motta, Tolgay Arslan, Ersan Gülüm, Gökhan Töre - Beşiktaş

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş’ın yetenekli orta sahası Tolgay Arslan maçtan sonra Akhisar Belediyespor beraberliğini özetleyen çarpıcı ifadeler kullandı.
Teknik Direktör Slaven Bilic’in 75. dakikada sürpriz biçimde Kerim Frei ile değiştirdiği yıldız futbolcu, Akhisar’a karşı sadece ikinci yarıda iyi futbol oynadıklarını söyledi. Tolgay, “Maça iyi giremedik. Sanki takım halinde yorgunduk. Bu beraberlik kendi hatamızdan oldu. Çünkü iyi oynamadık. İkinci devre biraz kendimize geldik. Geçen haftaki Gaziantepspor maçında da aynısı olmuştu” dedi.
Şampiyonluk yarışını da değerlendiren siyah-beyazlı futbolcu kalan üç maçı kazanarak, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceklerini kaydetti.
Torku Konyaspor, Galatasaray ve Gençlerbirliği ile oynayacakları maçlardan mutlaka galibiyetle ayrılmaları gerektiğini belirten Tolgay, “Ben inanıyorum, ama çok zor olur. Tekrar ediyorum bizim her maçta 90 dakika iyi futbol oynamamız lazım. Önce kendimize bakalım. Son 2 haftadır rakiplere baktık, kazanmaya yetmedi. Sadece 45 dakika iyi oynamak bu lige yetmiyor işte” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam