Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor 2-0 Akhisar Belediyespor ( MAÇ ÖZETİ )

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/03/2015 - 18:46 GMT+2

Süper Lig 25. haftasında Trabzonspor Akhisar Belediyesppor'u 2-0 yenmeyi başardı. Maçın geniş özetini Cardozo'nun ve Deniz'in gollerini Eurosport Türkiye aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Özer Hurmacı, Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

Görsel kaynağı: AA

Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor, sahasında Akhisar Belediyespor'u temposu çok yüksek olmayan maçta 2-0 yendi.
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısında zorlanmadığı maçı 2-0 kazandı.
Maçta Trabzonspor'a galibiyeti getiren goller Cardozo ve Deniz Yılmaz'dan geldi.
Maçtan dakikalar
5' - Aynı atakta iki tehlike - Bilal Kısa'nın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Hakan Arıkan'ın çeldiği top Güray Varol'un önüne düştü. Bu futbolcunun sağ çaprazdan şutunda yan direğe çarpan top auta çıktı.
10' - DİREK! - Özer Hurmacı'nın altı pas içinde dokunduğu top kaleci Emrah Tuncel'den döndü. Cezaalanı içinden Deniz Yılmaz'ın sert şutunda bu kez meşin yuvarlak direğe çarparak uzaklaştı.
26' - GOOLLL! - Trabzonspor golü buldu. Mehmet Ekici, ceza alanı önünde rakiplerinden sıyrılarak topu Cardozo'ya aktardı. Bu futbolcu da altı pas yakınında topuğuyla meşin yuvarlağı filelere göndererek şık bir golle takımını öne geçirdi: 1-0
picture

İshak Doğan

Görsel kaynağı: AA

42' - BİR KEZ DAHA DİREK! - Mehmet Ekici'nin uzaktan şutunda kaleci Emrah Tuncel'in müdahale ettiği top üst direkten döndü. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
48' - İshak sakatlandı - Güray ile çarpışan İshak'ın başında açılma oldu ve hastaneye kaldırıldı.
66' - Sinirler gerildi - Güray, atağa çıkmak isteyen Mehmet Ekici'yi formasından çekti, dengesini bozdu ve Mehmet'in ayağı kayınca da topa sert bir şekilde vurdu ve bu top da Mehmet'e çarpınca sinirler gerildi.
68' - GOOLLL! - Mehmet Ekici'nin havalandırdığı topta ceza sahasında Fatih Atik topu Deniz'e indirdi. Deniz sırtı kaleye dönük olmasına rağmen harika bir dönüşle topa vurdu ve farkı ikiye çıkarttı: 2-0
picture

Özer Hurmacı, Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

Görsel kaynağı: AA

70' - Yine Deniz! - Sağ kanattan gelen ortaya Deniz Yılmaz çok iyi bir kafa vuruşu yaptı. Emrah aynı güzellikte kurtardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor rakibini 2-0 yendi.
90+1' ÇİZGİDEN! - Karşılaşmanın uzatma anlarında Cardozo'nun vuruşunu savunma çizgiden çıkardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor rakibini 2-0 yendi.
İshak Doğan korkuttu!
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor'da genç futbolcu İshak Doğan'ın sakatlığı korkuttu.
Maçın 48. dakikasında Akhisar Belediyespor forması giyen Güven ile çarpışan ve yaşadığı kanama sonrası sahayı ambulansla terk eden İshak'ın sağlık durumu hakkındaki açıklama merakla bekleniyor.
picture

Oscar Cardozo - Deniz Yılmaz, Trabzonspor - Akhisar Belediyespor

Görsel kaynağı: AA

Ersun Yanal kadroda dört değişiklik yaptı
Bordo-mavili takım, geçen hafta Gaziantepspor'a yenildiği maçın ilk 11'ine göre 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor, sahaya eksik bir kadroyla çıktı.
Bordo-mavili takımda, kart cezası bulunan Bosingwa, sakatlıkları süren Belkalem, Yatabere, Yusuf Erdoğan, Onur Recep Kıvrak ile hasta olan Waris takımda yer alamadı. Teknik direktör Ersun Yanal, Nusa Nizam'ı kadroya dahil etmezken, takımla çalışmalara alınmayan Constant da eksik oyuncular arasında yer aldı. 4 farklı oyuncu Trabzonspor, geçen hafta ligde Gaziantepspor'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ilk 11'ine göre 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.
Bordo-mavili takımda kart cezalısı Bosingwa'nın yanı sıra yedek kulübesinde oturtulan Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Mustafa Akbaş ilk 11'de bu kez forma giyemedi. Bu oyuncuların yerine İshak Doğan, Aytaç Kara, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz ilk 11'de sahaya çıkan isimler oldu. Yanal, Erkan Zengin'i yedek oturttu Trabzonspor'da devre arasında transfer edildikten sonra ilk oynadığı Medicana Sivasspor maçında oyuna sonradan dahil olmasına karşın 2 asist yapan ancak daha sonraki süreçte katkı sağlayamayan Erkan Zengin, bu kez yedek kulübesinde yer aldı.
picture

Trabzonspor

Görsel kaynağı: AA

Bordo-mavili takımda, 7 lig maçında gol atma başarısı gösteremeyen Erkan Zengin, Medicana Sivasspor maçının ardından ilk kez yedek soyundu. Sadece ligde kart cezası nedeniyle İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyen Erkan Zengin'in yerine Özer Hurmacı görev yaptı. Trabzonspor'da Bosingwa'nın kart cezası nedeniyle Özer Hurmacı, sahaya kaptan olarak çıktı. Taraftarlar ilgi göstermedi Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda geniş boşluklar gözlemlenirken yaklaşık 3-4 bin dolayında bordo-mavili taraftar maçı izledi. 25 kişilik Akhisar Belediyespor taraftarı da Trabzon deplasmanında takımını yalnız bırakmadı.
Trabzonspor yönetim kurulu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Akhisar Belediyespor maçında huzurevinde kalan yaşlıları konuk etti. Ayrıca Liselerarası Türkiye Futbol Şampiyonası’nda birinci olarak Dünya Kupası'nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'ne de maç öncesi plaket verildi.
Karşılaşma öncesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Trabzonspor'da 3 zorunlu değişiklik
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayan Trabzonspor sakatlık şoku yaşıyor.
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor karşısındaki 3 değişikliğini de sakatlıklar sebebiyle kullandı. İlk olarak rakibi Güray ile çarpışan İshak başındaki açılması sebebi ile oyuna devam edemedi ve yerini Mustafa'ya bıraktı. Rakibinin müdahalesi sonucu sakatlanan Aytaç Kara ise oyuna devam edemeyen ikinci isim oldu. Son olarak ise karşılaşmanın 79. dakikasında Medjani kendini yere bıraktı. Oyuna devam edemeyen futbolcunun yerine Zeki oyuna dahil oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam