Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor bu sezon sahasındaki ilk yenilgiyi aldı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 29/12/2014 - 22:28 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor'a 4-1 yenilen Trabzonspor, bu sezon sahasında ilk kez kaybetti.

Trabzonspor - Eskişehirspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Ligde bu sezon daha önce Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet ve 3 beraberlik alan Karadeniz ekibi, Eskişehirspor karşısında sezonun ilk iç saha yenilgisini aldı.
Ligde geçen haftayı 22 puanla 5. sırada kapatan bordo-mavililer, aldığı yenilgiyle 6. sıraya geriledi. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor ise bu sezon deplasmanda ilk 3 puanını Trabzon deplasmanında elde etti.
Tribünde gerginlikler
Misafir seyirci tribünündeki yaklaşık 50 Eskişehirspor taraftarıyla Trabzonsporlu taraftarlar arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.
Polis ekipleri ve özel güvenlik görevlileri bordo-mavili taraftarların misafir seyirci tribününe yaklaşmasını engelledi.
Bu arada, VIP tribününden maçı takip eden Eskişehirsporlu yedek oyuncularla Trabzonspor taraftarları arasında ikinci yarıda kısa süren bir arbede çıktı. Güvenlik görevlileri, Eskişehir kafilesini başka bir tribüne aldı.
61. dakikada İstiklal Marşı okundu
Trabzonspor taraftarlarının 61. dakika kutlamasında bu kez İstiklal Marşı okundu.
Maçın 61. dakikasında skorborda Türk bayrağı yansıtıldı, tribünde Türk bayrakları açıldı ve tüm taraftarlar İstiklal Marşı’nı okudu. Taraftarlar daha sonra " Şehitler ölmez, vatan bölünmez" ve "Ne Mutlu Türküm diyene" şeklinde tezahürat yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam