Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'da sıra Mevlüt'te

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/05/2015 - 08:54 GMT+3

Listesindeki isimleri şekillendiren ve hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalara başlarken, son olarak Tosic'i bitiren teknik direktör Ersun Yanal'ın hedefinde golcü transferi var.

Mevlüt Erdinç

Görsel kaynağı: AFP

Transferde düğmeye erken basan ve hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalara başlayan Trabzonspor’un hocası Ersun Yanal, mesaisini ikiye böldü. Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayacak olan 6 maçlık final serisinden kayıpsız çıkmayı hedefleyen Bordo-Mavililer’in teknik patronu, transferle de bizzat ilgileniyor.
Geçtiğimiz haftalarda lige verilen aralarda soluğu yurt dışında alan deneyimli antrenörün son adresi Gençlerbirliği’nin yıldızı Tosic olmuş, Sırp oyuncuyla bizzat görüşmüştü. Savunmanın hem solunda hem de stoperde oynayabilen, top tekniğiyle dikkat çeken tecrübeli futbolcuya Başkanı İlhan Cavcav’dan da erken görüşme izninin çıkması Yanal’ı rahatlatmıştı.
Yine görüştü, anlaştı
Yanal’ın yeni sezon için istediği isimlerden biri de Fransa’da oynayan Mevlüt Erdinç. Fenerbahçe’de çalışırken de istediği milli oyuncuyla Ersun Yanal’ın bizzat görüştüğü ve olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon Bordo Mavili formayı giymeye sıcak bakan Mevlüt Erdinç’in mukavele detayları önümüzdeki günlerde yönetim masasına gelecek ve detaylar konuşulacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam