Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor Gençlerbirliği maçını canlı izle Trabzonspor Gençlerbirliği maç izle Trabzonspor canlı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 01/12/2014 - 20:18 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Trabzonspor, kendi evinde Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını 20.00'de Digitürk Lig Tv kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Trabzonspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor, Süper Lig'in 11. haftasında Avni Aker'de Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını Digitürk Lig Tv ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.
Trabzonspor ile Gençlerbirliği 61'inci randevuda
Trabzonspor ile Gençlerbirliği, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla ligde 61'inci randevuya çıkacak.
Bordo-mavililer ile Başkent temsilcisi arasında oynanan 60 müsabakada, Trabzonspor'un galibiyetlerde 35-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 14 karşılaşmada ise sahalardan beraberlikle ayrıldı. "Karadeniz Fırtınası"; söz konusu maçlarda 119 gol attı, kalesinde ise 57 gol gördü.
Trabzon'daki 30 maçın 21'inde bordo-mavililer sahadan galibiyetle ayrıldı, 5 maç beraberlikle sonuçlandı, 4 müsabakayı Gençlerbirliği kazandı.
En son 2011-2012 sezonunda sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Trabzonspor, bunun ardından sırasıyla 2-0 ve 3-0 galip geldi.
Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasındaki maçlarda en farklı galibiyetleri, bordo-mavililer aldı. Karadeniz ekibi, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, 1993-1994 sezonunda 6-0, 1989-1990 sezonunda ise 6-1 gibi farklı sonuçlarla sahadan ayrılmayı başardı.
Trabzonspor art arda dördüncü galibiyet peşinde
Spor Toto Süper Lig'de, yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek Trabzonspor, resmi maçlardaki galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.
Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Yardımcı Antrenör Jacques Bonnavay yönetiminde ligde Torku Konyaspor'u 3-2, yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal ile deplasmanda Galatasaray’ı 3-0, Metalist Kharkiv’i ise sahasında 3-1 mağlup eden bordo-mavililer, Gençlerbirliği'ni de yenmesi halinde ligde art arda bu sezon ilk kez 4 resmi maçtan galibiyetle ayrılma başarısı gösterecek.
Son 3 maçta 3'er gollü galibiyetlerle sahalardan ayrılan Karadeniz ekibi, rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde ise 3 gol gördü.
Yanal ile ligde Galatasaray karşısında kazanarak 945 gün sonra "Üç Büyükler" karşısında galibiyet özlemine son veren, UEFA Avrupa Ligi'nde de Metalist Kharkiv'i mağlup edip ikinci tura yükselmeyi garantileyen bordo-mavililer, zirve yarışında Gençlerbirliği karşısında puan kaybetmek istemiyor.
Trabzonspor'da, cezalı olan Salih Dursun, yarınki karşılaşmada görev alamayacak. Bordo-mavili takımın, Gençlerbirliği karşısına Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Medjani, Musa Nizam, Constant, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor.
Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde basına ve taraftarlara kapalı antrenmanda, futbolcuların koşunun ardından taktik ağırlıklı çalıştığı bildirildi.
İdmanı, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da izlediği belirtildi.
Gençlerbirliği'nde Trabzonspor maçı hazırlıkları
Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan başkent temsilcisi, ardından pas ve koordinasyon çalışması yaptı.
Kırmızı-karalar, antrenmanın ikinci bölümünde ise hücum ve savunma organizasyonları üzerinde durdu. Petrovic ve Gosso bir süre takımla çalıştıktan sonra ayrı olarak antrenmana devam etti.
Doğa Kaya'nın tedavisi sürerken, Nizamettin Çalışkan ve Berat Tosun da takımdan ayrı çalıştı. Sarı kart cezalısı Doğa Kaya, 1 Aralık Pazartesi günü Trabzon'da oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.
Trabzonspor'un Cezayirli oyuncusu Belkalem konuştu
Trabzonspor'un Cezayirli futbolcusu Essaid Belkalem, UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmalarına ilişkin, "Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk, şimdi sıra üst basamakta. Zorlu bir tur olacaktır ama biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız" açıklamasını yaptı.
Kulübün medya merkezine açıklamalarda bulunan Belkalem, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda dün karşılaştıkları ve 3-1'lik galibiyetleriyle sona eren Metalist Kharkiv maçının zor geçtiğini belirterek, "Üst üste güçlü ekiplerle oynadık. Önce Galatasaray ardından da iyi defans yapan Metalist Kharkiv ile karşılaştık. İkisinden de galibiyetle ayrılmak çok güzel oldu. Ayrıca oynadığımız iki maçta da iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Maçta attığı gol nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını ifade eden başarılı savunma oyuncusu, şunları kaydetti:
"Golü atmak ve takımıma katkı sağlamak benim için mutluluk verici. Bu şekilde katkı sağlamaya devam etmek istiyorum. Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk, şimdi sıra üst basamakta. Zorlu bir tur olacaktır ama biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız."
Bundan sonraki süreçte takımın daha iyi sonuçlar alacağını vurgulayan Belkalem, "Bu zamana kadar olan dönemdekinden daha farklı bir takım var. Daha iyi devam edebileceğimizi düşünüyorum. Kadroya baktığınızda çok kaliteli oyuncularımız mevcut. Bu kaliteli oyuncularla ligi en iyi yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.
Belkalem, Trabzon’da kendisinin ve ailesinin çok mutlu olduğunu, takımda herkesin işini yaptığını ve antrenmanların ardından futbolcu arkadaşlarıyla güzel zamanlar geçirdiğini belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam