Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'u bekleyen büyük tehlike

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 22/05/2015 - 09:36 GMT+3

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon iyi bir yıl geçiremeyen ve zirveye uzak kalan Trabzonspor’da endişeli bir durum ortaya çıktı.

Mehmet Ekici

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon iyi bir yıl geçiremeyen ve zirveye uzak kalan Trabzonspor’da endişeli bir durum ortaya çıktı. Bu sezon attığı frikik golleriyle yıldızını parlatan Mehmet Ekici için alarma geçen bordo-mavililer, transfer döneminde dikkatli olmanın planlarını yapıyor.
Geçtiğimiz sezonlarda yükselttiği oyuncuları İstanbul kulüplerine kaptıran Karadeniz ekibi, benzer bir durumla karşı karşıya kalabilir. 2010-11 sezonunda 82 puan toplayan takımdan Selçuk, Egemen, Engin, Ceyhun ve Umut Bulut gibi isimleri Galatasaray ve Beşiktaş’a gönderen Trabzonspor, ertesi sezon da gol kralı olan Burak Yılmaz’ı elinden çıkarmıştı. Ardından Olcan Adın’ın da İstanbul’a gitmesini engelleyemeyen bordo-mavili kulüp, yeni sezonda Mehmet Ekici’de de benzer durumun yaşanmasından çekiniyor.
Öte yandan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de 23 Mayıs Cumartesi günü sahasında Balıkerispor’la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam