Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Trabzonspor'un yeni yıldızı Mehmet Ekici İstanbul'da

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 16/08/2014 - 16:35 GMT+3

Trabzonspor'un Bremen'den transfer ettiği milli futbolcu Mehmet Ekici, İstanbul'a geldi. Bordo-Mavililer, bu transfer için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Mehmet Ekici wechselt zu Trabzonspor.

Görsel kaynağı: SID

Trabzonspor'un Werder Bremen'den transfer ettiği milli futbolcu Mehmet Ekici, İstanbul'a geldi. Mehmet Ekici'yi Atatürk Havalimanı'nda Trabzonspor yöneticileri karşıladı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ekici'nin buradan Trabzon'a geçmesi bekleniyor.
Trabzonspor'un, transferi için anlaşmaya varıldığını açıkladığı futbolcu Mehmet Ekici, sağlık kontrolünden geçti.
Öğle saatlerinde İstanbul'a gelen gurbetçi futbolcu, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde bir dizi teste tabi tutuldu. Kan tetkiklerinin yapılmasının ardından iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edilen Mehmet Ekici'nin kontrolleri akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.
Milli futbolcu, akşam saatlerinde İstanbul'dan Trabzon'a hareket edeceği bildirildi.
Bordo Mavili kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mehmet Ekici'nin kulübümüze transferi konusunda Werder Bremen kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Werder Bremen kulübüne, transfer bedeli olarak 1.500.000 Euro ödenecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denilmişti
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam