Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal geri mi dönüyor?

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 21/04/2015 - 09:31 GMT+3

23 Ma­yı­s’­ta­ki kon­gre ön­ce­si, Spor­tif A.Ş Baş­ka­nı Ham­di Ya­sa­man, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünal Aysal

Görsel kaynağı: AFP

Bugün'e konuşan Hamdi Yasaman, şunları söyledi:
"Futbolcular profesyonel. Kongre çalışmalarından etkilenmemeliler. Hamza hoca elinden geleni yapıyor. Kendisine hepimiz destek veriyoruz. Bizim en büyük silahımız Burak. Ama sakatlanınca Hamza hoca Pandev’i oyuna soktu, eleştirildi. Pandev bir gol atsa, Çok iyi değişiklik” diyeceklerdi. Fakat ciddi avantaj kaybettik. Beşiktaş da önemli ama esas avantajı Fenerbahçe’ye verdik. Çünkü çok önemli deplasmanı kalmadı. Savunmamızda sorun var. Semih önemli ama yetişmedi."
"Birleştirici bir isim olarak bazı çevreler benimle görüşüyorlar. Çünkü bazı gruplar tasvip edilmiyor. Yalnız Ünal Aysal Bey değil, başka isimlerle de görüşüyorum. Başkanlık veya eş-başkanlık olabilir. Ben taraf değilim, yıllardır danışılan bir insanız. Ünal Bey’in başkanlığa dönüşü yok. İstemiyor. Galatasaray Eğitim Vakfı’nda zaten camiaya hizmet ediyor. Ama basketbola sponsor olabilir. Aklında hakikaten bu var. Bu insanları küstürmemek lazım. Bütün eski başkanların yardımcı olması lazım. Galatasaray hepimizin. Eğer güçlü bir liste olursa, ben de girerim. Projelerimiz var. Başarı yıldızlarla gelir. Şampiyon olursak, doğru mali hesaplamalarla yeni yıldızlar gelir."
"Duy­gun Yar­su­vat ile 42 yıl­dır ta­nı­şı­yo­ruz. Mes­lek­ta­şız. Ama fut­bol in­san­la­rı fark­lı­laş­tı­rı­yor. Eleş­ti­ri yap­mak de­mek, mu­ha­le­fet ol­mak de­mek de­ğil. Biz ku­lü­bü­müz için eleş­ti­ri ya­pı­yo­ruz. Baş­kan­lık sis­te­mi­ne kar­şı­yım. Her­ke­sin fik­ri alın­ma­lı. İl­la baş­ka­nın de­di­ği ol­maz. Ra­por­lar alı­nır, araş­tır­ma ya­pı­lır. Ama biz­de baş­kan ten­kit kal­dır­mı­yor. Kı­zı­yor. Böy­le olun­ca be­ni des­tek­le­mi­yor. Dur­sun Öz­be­k’­i des­tek­li­yor."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam