Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ünal Aysal: ''Göreve geldiğimizden bu yana borcumuz...''

Eurosport Türkiye

Güncellendi 17/09/2014 - 19:43 GMT+3

Ünal Aysal Divan Kurulu'nda önemli açıklamalar yaptı.

Ünal Aysal

Görsel kaynağı: Eurosport

Bir tarafta gayrimenkullerimiz duruyor. Diğer tarafta da borçlarımız duruyor. Galatasaray'ın mali zorlukları var ama yaşama şansı en yüksek olan kulüp Galatasaray. Elimizdeki varlıkları değerlendirerek borçlarımızı ödeme imkanımız olabilir. Ciddi bir güven ortamına ihtiyacımız var. Projelerimiz güven bazında yapılır. Göreve geldiğimiz günden bugüne borcumuz sadece 10 milyon Euro arttı. Ticari gelirleri artırma yoluna gittik. Bu sayede daha fazla borçlanmadan başarı geldi. Basketbol şubesini küçültmemiz mümkün değil. Daha fazla güçlendirmeliyiz. Basketbol şubesi için 33 milyon TL cebimizden harcıyoruz. Başarı formülünü yakalamamız için transferlere çok para harcadık.
"Başkanlığı 2016'dan sonra bırakacağım demedim. Ne yapacağımıza tam olarak karar vermiş değilim. Yarınki Yönetim Kurulu'nda karar alacağız." "Biz başarı için buraya geldik. Başarılı da olduk ancak borçlarımız da var. Geldiğimiz dönemdeki borç aynı şekilde. Ama kazanılan başarılar ortada. Kimse bana kulübü batırdı diyemez. Bunun cevabını açık açık veririm."
Transfer ücretleri sokağa atılmış paralar değil. Bu rakam her an paraya dönüşebilir. Bu projeyi ilerleyen günlerde göreceksiniz. Divan Kurulu olarak bir karar alınması gerek. Duraklayalım mı? Gerileyelim mi? Gelişelim mi? 4.-5.'liğe oynamak isterseniz öyle de oynarız o yönde çalışırız. Gençlerbirliği, Ankaragücü gibi oynayalım..
""Futbol forma sponsorluğu sözleşmesi sonrasında yapılan eleştirileri biraz geç yaptınız. Ben bu takıma kendi reklamını yaptırdı suçlaması olmaması için reklam vermedim. Ben burada Galatasaray'ı temsil ediyorum. Ben başkanlıktan ayrıldığım gün sadece Ünal Aysal'ım. Buradan ayrıldıktan sonra evlenecek değilim. " "Kimse Galatasaray'a beş kuruş para vermiş değil.
Ben buraya para vermeye gelmedim. Kurumsal yapıyı oturtmak için cepten para çıkmaması gerekiyor zaten. Ancak ben verdim. Malesef Galatasaray'a para verdim. Sıkışık dönemlerde cebimden para verdim." "Sportif AŞ'de konuşma hakkınız az değil. Bunun en basit hali 25 TL'ye bir hisse alarak Sportif AŞ'de oldukça söz sahibi olabilirsiniz. 3 Temmuz'dan sonra sadece bizim değil, her şirketin hissesi düştü." "Benim alacağım kararlar ileriye dönük olur. Benim "geri vitesim" yok. Hiç olmadı ve olmaz. Ben bunun için buradayım. "
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam