Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Volkan Demirel sessizliğini bozdu: Kendi kendime söyleniyordum

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/02/2015 - 12:35 GMT+2

Trabzon maçından sonra 4 müsabakadan men alan Volkan Demirel, cezayı hak edecek bir şey yapmadığını söyledi.

Volkan Demirel açıklamalrda bulundu

Görsel kaynağı: Eurosport

Trabzonspor maçının ardından soyunma odası koridorlarında rakip takım idarecisi hakkında sözler nedeniyle PDFK’dan 4 maç men cezası alan Volkan Demirel, isyan bayraklarını çekti. Aradan geçen 10 günlük süreçte ağzını bıçak açmayan ve oldukça moralsiz olan milli eldiven FB TV’ye bile röportaj vermezken, takım arkadaşlarına şu sözlerle içini döktü:
“Yıllardır herkese yapılan algı operasyonunun son kurbanı benim. Sahada başıma ne gelirse gelsin ceza alan, tahrik eden he ben oluyorum. Bu algı bir türlü değişmiyor. Başıma gelenleri ne zaman anlatsam ertesi gün bir bakıyorum sözlerim yine başka yerlere çekilmiş.
Trabzonspor maçı sonunda rakip oyuncularla birlikte koridorda yürüyorduk. Karşılaşmanın tansiyonundan nabızlar tavan yapmıştı. O sırada herkes argo konuşuyor, küfür ediyor ve kendi kendine söyleniyordu. Tıpkı benim gibi.
"Hakem yazmamış"
O sırada ben de kimseyi hedef göstermeden, kimsenin ismini ağzıma almadan kaçırdığımız 2 puana isyan ediyordum. Sonuçta kazanmayı çok istiyorduk.. Birçok pozisyona girsek de gol bir türlü gelmedi. Kim olsa böyle bir maçtan sonra darlanır.
Eğer hakeme ya da bir başkasına küfür ersem bu Bülent Hoca’nın (Yıldırım) raporunda olmaz mı? Kendime kendime konuşurken birini hedef alsam ağzımdan isim de çıkardı. Şahısları kurumları hedef göstermediğiniz sürece herkes maçtan sonra serzenişte bulunur. Kaldı ki temsilci sadece beni takip edip sözlerime kulak kabartmış. Temsilci raporunda hedefi saptırmış ve beni kurban etmiş. Adres gösterir gibi beni göstermişler resmen.”
Şampiy10
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam