Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Yasin Öztekin: 4. yıldızı biz takacağız

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 23/03/2015 - 07:24 GMT+2

Aslan'ın son haftalardaki yıldızı Yasin Öztekin, Kasımpaşa karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Sezon sonunda şampiyon olacağız ve 4. yıldızı takan ilk takım olacağız” dedi.

Yasin Öztekin

Görsel kaynağı: AA

Sezon başında Kayseri Erciyes’ten transfer edildi. Prandelli döneminde bir türlü kendini gösteremedi. Bunun en büyük nedeni, İtalyan çalıştırıcının kendisini alışık olmadığı sağ bekte oynatmasıydı. Devre arasında yönetim kendisini göndermek için Karabükspor ile anlaştı, Yasin gitmek istemeyince transfer yattı. Gurbetçi oyuncu, son haftalardaki müthiş performansıyla yönetime bile, “İyi ki bizde kalmış” dedirtti. Galatasaraylı Yasin, başarılı performansını Kasımpaşa karşısında da sürdürdü. Selçuk’un golünün hazırlayıcısı oldu, Umut’a asist yaptı. Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Yasin Öztekin, “Çok iyi bir maç çıkardık ve zirve yolunda en önemli galibiyetlerimizden birini aldık. Sezon sonunda şampiyon biz olacağız ve 4. yıldızı takan ilk takım olacağız. Buna sonuna kadar inanıyoruz” dedi. Sezonun ikinci yarısında bulduğu şansı iyi değerlendiren Yasin, bundan sonraki kişisel hedefini de açıkladı: Milli formayı giyip, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek...
Dortmund’a gitti
Yasin Öztekin, Hamza Hamzaoğlu’nun milli arada takıma verdiği 3 günlük iznin ardından Almanya’nın Dortmund şehrinin yolunu tuttu. Yıldız futbolcu, Instagram’dan oğlu Miraç Kaan ve kendisinin uçak biletlerini paylaşarak, “Dortmund, geliyoruz” mesajını yazdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam