Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Akhisar'ı eski Bursalılar yıktı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 06/03/2016 - 21:42 GMT+2

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor karşısında bulduğu 3 gol de, sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen oyuncuların ayağından geldi.

Fenerbahçe oyuncuları Şener Özbayraklı, Volkan Şen, Fernandao

Görsel kaynağı: Eurosport

Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de tüm golerin altında, geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen oyuncuların imzası vardı.
Manisa'da gol perdesini açan isim, 35. dakikada Şener Özbayraklı oldu. Sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen Şener, Fenerbahçe forması altındaki ilk golüne imza attı. Ligde son golünü 15 Mart 2013'te Trabzonspor'a atan Şener, o maçta da fileleri ceza sahası dışından yaptığı vuruşla havalandırmıştı.
Fenerbahçe'nin 2. golünü atan Volkan Şen ise ligde üst üste 2. maçında bu sevinci yaşadı. 28 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe forması altındaki ilk lig golünü geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde kaydetmişti. Geçtiğimiz sezon Bursaspor'la 30 lig maçına çıkan Volkan, 12 gol atarak dikkat çekici bir performans ortaya koymuştu.
Sarı-lacivertlilerin Akhisar deplasmanındaki son golünün altında ise Fernandao'nun imzası var. Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da 22 gol atarak ligin gol kralı olan Brezilyalı oyuncu, Akhisar Belediyespor'a attığı golle bu sezon ligdeki gol sayısını 11'e çıkardı.
Fenerbahçe'nin sezon başında Bursaspor'dan transfer ettiği bir diğer oyuncu Ozan Tufan'ın ise ligde henüz golü bulunmuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam