Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş, Mitroglou için masaya oturdu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 04/07/2015 - 08:23 GMT+3

Yunan golcüyle el sıkışan yönetim, başarılı ismi satın alma opsiyonuyla kiralamak için Fulham'la pazarlıklarda son viraja girdi.

Kostas Mitroglou

Görsel kaynağı: Reuters

Senegalli golcü Demba Ba’yla yollarını ayırmasının ardından hücum hattını yeni bir isimle güçlendirmek için temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Yunan golcü Kostas Mitroglou’yu gündeme almıştı.
Geçen sezon Yunanistan temsilcisi Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlılar’ın İngiliz ekibi Fulham’la yaptığı pazarlığın detayları ortaya çıktı. UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma doğrultusunda Demba Ba’nın Shanghai Shenhua’ya transferinden gelen 13 milyon Euro’luk bedelin yüzde 60’ını yani yaklaşık 8 milyon Euro’luk bölümünü kullanabilecek olan yönetimin; bu oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği bildirildi.
Menajeri baskı yapıyor
Önceki sezonun başında Olympiakos’tan Fulham’a 15 milyon Euro’ya transfer olan başarılı futbolcu için 7 milyon Euro’ya (21 milyon TL) İngiliz ekibiyle anlaşan yönetimin, Ada temsilcisinin 1 yıllık kiralama bedeli için istediği 1 milyon Euro’yu ödemek istemediği belirtildi. Tarafların pazarlıklarını sürdürdüğü Mitrogol lakaplı futbolcunun Beşiktaş’la anlaştığı, menacerinin de Fulham’lı yöneticilerle görüşmek üzere İngiltere’de olduğu öğrenildi.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam