Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş'ta Tolgay'ın sakatlığı Eslem Öztürk'ün moralini bozdu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/07/2015 - 15:02 GMT+3

Dün Eslem ve Tolgay'ın ikili mücadelesinde Tolgay Arselan'ın uzun süreli sakatlık geçirmesi tepkilerin Eslem Öztürk'e yönelmesine neden oldu. Genç oyuncu ise bu olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Eslem Öztürk

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Beşiktaş'ta Tolgay Arslan'ın sakatlığı en çok Eslem Öztürk'ün moralini bozdu.
Beşiktaş'ın Almanya'daki kampında dün yapılan antrenmanda Eslem Öztürk ve Tolgay Arslan'ın ikili mücadelesinde Tolgay Arslan sakatlanmış ve oyuncunun sol diz çapraz bağlarında kopma olduğu ve Tolgay'ın ameliyat edileceği açıklanmıştı.
Haberin ardından çeşitli sosyal medya sitelerinde yapılan yorumlar Beşiktaşlı futbolcu Eslem Öztürk'ü hedef alınca oyuncu Twitter üzerinden kısa bir mesaj yayımladı.
Tolgay'la antrenman sırasında çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Eslem, "Keşke zaman burada dursaydı" yazdı. Oyuncu daha sonra "Bu olay beni çok çok üzdü, Böyle çirkin yorumlara kulak asmamak elde değil. Yine de canınız sağ olsun. Umarım Tolgay abim en kısa zamanda sahalara döner ve yeniden formuna kavuşur" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
Tolgay'a geçmiş olsun mesajları
Tolgay Arslan'ın sakatlığının ardından bazı Beşiktaşlı futbolcular ve Beşiktaş'tan RB Leipzig'e giden Atınç Nukan oyuncuya "geçmiş olsun" dileklerini ilettiler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam