Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Beşiktaş, Ozan Tufan'a karşılık Bursaspor'a 3 futbolcu önerdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 27/07/2015 - 23:48 GMT+3

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta Bursaspor'un yıldızı Ozan Tufan'a karşılık kadrosundan 3 oyuncuyu Bursaspor'a önerdi. Bursaspor ise farklı bir teklifte bulundu.

Bakambu-Volkan Şen-Ozan Tufan, Bursasapor

Görsel kaynağı: AA

Beşiktaş, Ozan Tufan için Bursaspor'a ciddi bir teklifte bulundu.
A Spor'un haberine göre Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı saat 21.30'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan transfer teklifi aldı. Orman, Bölükbaşı'na Ozan Tufan için Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı ve Necip Uysal ve bir miktar para önerdi. Bölükbaşı düşünmek için süre istedi.
Yarım saat sonra Orman'a dönüş yapan Recep Bölükbaşı, Fikret Orman'dan Cenk Tosun, Kerim Frei ve bir miktar paraya karşılık Ozan Tufan'ın Beşiktaş'ın futbolcusu olabileceğini söyledi.
Bölükbaşı verdiği bilgide görüşmelerin bu notada tıkandığını da söyledi.
Geçen sezon Bursaspor forması terleten oyunculardan Ozan Tufan 44 maçta 3 gol atma başarısı göstermişti.
TRT Spor'dan ise Beşiktaş'ın Ozan Tufan ve Volkan Şen için 4 futbolcuyu Bursaspor'a önerdiği, bu futbolcuların da Mustafa Pektemek, İsmail Köybaşı, Ömer Şişmanoğlu ve Necip Uysal'ı oldukları iddia edilmişti.
Ozan Tufan'a ceza gelmişti
Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, dün yaptığı açıklamada Bursa'da bir yerel gazeteye Almanya'daki kampla ilgili olumsuz görüş bildiren yeşil-beyazlı futbolcu Ozan Tufan'a, yönetim kurulu kararıyla 50 bin lira para cezası verildiğini açıklamıştı.
Ozan ne dedi?
Ozan Tufan açıklamasında "Ben hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Mukavelem devam ettiği için buradayım. Ne gelişir, gelişmez bilmiyorum. Başkan teklif gelmediğini söylüyor. Menajerim ise tam tersi, teklif olduğunu söylüyor. Bir kişide yanlış var ama onu daha çözmedim. Bu tersliği anlamadım açıkçası. Ama durumum ya bu hafta ya da öbür hafta netlik kazanır" ifadelerini kullanmıştı.
Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini söylene futbolcu "Bana verilen sözler var. Sözler de yerine getirilmedi. Kendimi idmanlara veremiyorum. Aklım karışık. Ama transferlerden değil, verilen sözlerin tutulmamasından dolayı aklım karışık. Ertuğrul hocanın beklentilerini ve isteklerini karşılayamıyor olabilirim. Açıkçası beni anlamalarını istiyorum. Sonuçta benim babam hala çalışıyor. Bir futbolcu babasını çalıştırmaz. Hiçbir futbolcunun babası da çalışmıyordur. Ama benim babam çalışıyor. Bu da bana koyuyor. Sabah erken kalkıp işe gitmesine üzülüyorum. Aileme rahat bir yaşam sağlamak istiyorum. Ama onun da yapacak bir şeyi yok. Çalışmak zorunda. Demek ki aldığım şeyler bana yetmiyor" şeklinde görüş bildirmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam