Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Bilal: Galatasaray'da her maça kazanmak için çıkmalısınız

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/03/2016 - 15:41 GMT+2

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Bilal Kısa, "Galatasaray’da oynuyorsanız, her maça kazanmak için çıkmalı ve sahada elinizden geleni yapmalısınız. Taraftarın sevgisinin, emeğinin tek karşılığı şampiyonluktur" dedi.

Bilal Kısa

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Bilal Kısa, içinde bulundukları sıkıntılı döneme karşın mücadelelerine devam etmek zorunda olduklarını söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün yayın organı Galatasaray Dergisi'nin mart ayı sayısına açıklamalarda bulunan Bilal Kısa, "Galatasaray’da oynuyorsanız, her maça kazanmak için çıkmalı ve sahada elinizden geleni yapmalısınız. Takım olarak sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz ama hala elimizden geleni yapmak zorundayız. Her maç üzerine koyarak gitmeliyiz" ifadelerini kullandı.
Forma şansı bulduğunda takıma katkı sağlayabilmek için çabaladığını dile getiren Bilal, "Sezon başında taraftarımız yaşımdan dolayı biraz ön yargılı yaklaşmıştı transferime. Biraz sıkıntı yaşadık. Sonuçta buradaki herkes yıldız ve ben de kendimi göstermek zorundaydım. Attığım goller sayesinde kendimi gösterebildiğime inanıyorum çok şükür" değerlendirmesinde bulundu.
Galatasaray taraftarlarının takıma olan desteğine dikkati çeken sarı-kırmızılı futbolcu, şu görüşlerini paylaştı: "Çok büyük destekleri var. Her zaman da devam ediyor. Ligde sıkıntılı durumda olsak bile desteklerini esirgemiyorlar. Sırf imza almak için, fotoğraf çektirmek için saatlerce bekleyenler oluyor. Biz de elimizden geleni yapıp, onlara şampiyonluklar yaşatmaya çalışacağız. Buradaki oyuncunun hedefi her zaman bu. Çünkü taraftarın sevgisinin, emeğinin tek karşılığı şampiyonluktur."
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'na katılmayı haklı bir şekilde elde ettiğini anlatan Bilal, "Ben de her futbolcu gibi o kadroda olmayı isterim. Galatasaray’daki durumum, performansım çok önemli bunun için. Fatih Terim hoca, büyük takım, küçük takım ayırmaz kim formdaysa onu çağırır. Hocanın yaşa da bakmadığını biliyorum. O yüzden burada oyunumu ve formumu yükseltip orada olmak istiyorum. Olamasam da arkadaşlarımı bütün kalbimle destekleyeceğim" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam