Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cenk Tosun: Elimizde çok iyi forvetler var

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/07/2015 - 22:48 GMT+3

Beşiktaş'ın Nice ile berabere kaldığı maç sonrası Beşiktaş'ın ilk golünü atan Cenk Tosun, maç sonında açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Beşiktaş'ın 2-2 berabere kaldığı Nice maçının ardından futbolculardan Cenk Tosun açıklamalarda bulundu.
Kendisine Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Mario Gomez'in olduğu hatırlatılan Tosun'a "Bu durum seni nasıl etkiler" diye soruldu.
Cenk Tosun bu soruya, "Forvet konusunda yorum yapmak istemiyorum. Bana düşmez. Her gün çift idman yapıyoruz ve çok sıkı çalışıyoruz. Yorgun düşüyoruz. Bence forvette kaliteli oyuncularımız var. Yabancı forvet yönetimin bileceği iş. Gelecekse de rekabet olur. Başarı da rekabetin olduğu yerde olur. Ben rekabetten kaçmıyorum. İdmanlarda iyi olan oynar" dedi.
"Yoğun bir kamp dönemi geçiriyoruz. Her gün çift idmanla çalışmalara devam ediyoruz. Tolgay haricinde büyük kaybımız yok. Yarın başka bir sahada idman yapacağız. Nice maçı da iyi geçti. Gün geçtikçe daha iyi oynuyoruz. İkinci maç iyiydi, bugün daha da iyiydik. İnşallah lige yüzde yüz hazır olacağız."
Teknik direktör Şenol Güneş ile ilgili soruyu yanıtlayan golcü oyuncu, "Hoca dışarıdan sert görünen biri. Bize sıcak davranıyor. Tecrübesiyle çok şey katıyor. Yardımcıları da öyle. Bireysel ve takım olarak toplantılar yapıyor. Maçlardaki hatalarımızı gösteriyor. Taktik olarak çok şey katıyor" diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam