Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Demba Ba'nın veliahtı Papiss Cisse

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/06/2015 - 08:57 GMT+3

Sezon başında Chelsea'den kadrosuna kattığı Demba Ba'yı satan Beşiktaş yönetimi hemen forvet arayışlarına başladı.

Papiss Demba Cisse

Görsel kaynağı: Eurosport

Süper Lig'de bu sezona damgasını vuran oyunculardan Demba Ba'yı aldığının iki katından fazlasına 14 milyeon euroya satan Beşiktaş derhal forvet arayışlarına başladı.
Bu doğrultuda Beşiktaş'ın gündemine gelen ilk isim Demba Ba'nın eski takım arkadasşı ve Senegal Milli Takımı'ndan arkadaşı Papiss Demba Cisse oldu. Bu transfer döneminde ismi daha önce Trabzonspor ile anılan Papiss Cisse birçok İngiliz basın kuruluşu tarafından Beşiktaş'a Demba Ba'nın veliahtı diye yazılırken, siyah beyazlıların bu transferde Trabzonspor ile çekiştiği iddia edildi.
Newcastle United ile 2017'ye kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen İngiliz ekibinin oyuncuyu gelecek teklife göre elden çıkartmasına sıcak baktığının altı çizilirken, daha önce Newcastle United'da kalmak istediğini açıklayan Cisse'nin önümüzdeki sezon ilk 11'de olmayacak olmasının söylenmesinin fikrini değiştirebileceği belirtildi.
Geçen sezon Newcastle United ile Premier Lig'de 22 maça çıkan Papiss Cisse 11 gol attı 1 asist yaptı.
Öte yandan Premier Ligin 28. haftasında oynanan Newcastle United-Manchester United maçı sırasında birbirlerine tüküren Papiss Cisse 7, Jonny Evans ise 6 maç men cezası almıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam