Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Demba Ba yönetime patladı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 18/06/2015 - 07:16 GMT+3

Takımdan gönderileceği iddiaları gündemden düşmeyen Demba Ba, yönetime patladı.

Kasımpaşa - Beşiktaş Demba Ba

Görsel kaynağı: Eurosport

Senegalli futbolcunun, tatil yaptığı Dubai'den bir Beşiktaşlı yöneticiyi arayarak, “Telefonlarım susmuyor. Beni satmak gibi bir kararınız varsa bunu bana bildirin” dediği ortaya çıktı.
Beşiktaş'a geçen sezonun başında Premier Lig devi Chelsea’den kazandırılan Demba Ba, adının sürekli transfer haberleriyle anılması sebebiyle oldukça kızgın... Tatiline Dubai’de devam eden Senegalli futbolcunun, konuyla ilgili olarak önceki gün Beşiktaşlı bir idareciyi arayıp dert yanarak, “Zamanımı iyi değerlendirip kendimi toparlayıp geri dönmeyi planlıyorum. Ama telefonlarım susmuyor. Sürekli birileri beni arayıp, ‘Yönetim, seni satmak istiyor. Gelen teklifleri değerlendiriyorlar’ deyip duruyor. Bundan oldukça rahatsız oldum” ifadelerini kullandığı belirlendi.
Sözlerinin devamında yönetimin kendisi hakkındaki düşüncesini sorgulayan Ba’nın, “Eğer beni satmak gibi bir kararınız varsa bunu bana bildirin” dediği ortaya çıktı. Başarılı futbolcunun bu sözleri sonrasında oldukça şaşıran yöneticinin ise, “Seni göndermek gibi bir kararımız yok. Ancak biz profesyonel bir kulübüz. gelen teklifleri değerlendirebiliriz” cevabını verdiği bildirildi.
Ada’dan 2 kulüp talip
Beşiktaş formasıyla geçen sezon 44 maçta 27 gol ve 7 asistlik performans sergileyen 30 yaşındaki futbolcu için, İngiliz ekiplerinin ilgisi sürüyor. Son olarak Ada’nın önde gelen gazetelerinden The Times; West Bromwich Albion ve West Ham United’ın Ba’nın peşinde olduğunu ve tecrübeli futbolcunun da kulübünden ödemelerini periyodik bir şekilde alamadığı için mutsuz olduğunu öne sürdü.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam