Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Eskişehirspor, galibiyet özlemini sona erdirmek istiyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 11/03/2016 - 12:26 GMT+2

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılan Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor maçıyla galibiyet özlemini sona erdirmeyi hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk edecek Eskişehirspor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Görsel kaynağı: AA

Ligde kötü günler geçiren siyah-kırmızılı takım, 2015-2016 sezonun ikinci yarısına 3-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetiyle başladı. Eskişehir temsilcisi, 19. hafta deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek, moral kazandı.
Bir sonraki hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak hanesine bir puanı yazdıran Eskişehirspor, 21. haftada sahasında Antalyaspor'u 3-2 yendi.
Siyah-kırmızılılar, Antalyaspor galibiyetinin ardından düşüşe geçti. Ligin 22. haftasında konuk olduğu Kasımpaşaspor'a 2-1 mağlup olan Eskişehirspor, bir sonraki hafta sahasında Bursaspor'a 1-0, 24. hafta da deplasmanda Beşiktaş'a 3-1 yenildi.
Son 3 maçta puan alamayan ve ligin son sırasında kalan Eskişehirspor, kötü gidişe 13 Mart Pazar günü sahasında yapacağı Akhisar Belediyespor maçıyla son vermek istiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam