Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Felipe Melo Inter'e transfer oldu

Eurosport Türkiye

Güncellendi 31/08/2015 - 18:21 GMT+3

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, İtalyan ekibi Inter'e transfer oldu.

Roberto Mancini ve Felipe Melo

Görsel kaynağı: AFP

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak edilen Felipe Melo'da flaş bir gelişme yaşandı. Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Melo için Inter'li yetkililer son günde Galatasaray'ın kapsını çaldı
Ntvspor'un haberine göre; Brezilyalı futbolcu transferin son gününde Inter'e 3.7 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Bu rakam bonuslarla birlikte 5.2 milyon Euro'yu bulacak.
Bilindiği üzere Galatasaray, sözleşmesinin son sezonuna giren Felipe Melo ile yakın bir süre önce 2+1 yıllık yeni bir sözleşme yapmış ve Brezilyalı'nın kontratını 2019'a kadar uzatmıştı.
Melo ne demişti?
Galatasarayla sözleşme uzatan Melo bundan sonra GS TV'ye açıklamalarda bulunmuştu. İşte o açıklamalar
"Kesinlikle Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir şey düşünmedim. Gelen teklifleri dinlemek istedim. Ama ayrılığı hiçbir şekilde düşünmedim. Hakkımda para ile ilgili çıkan yorumlara gelirsek insanlar gazetelerde yazan yalan bilgilere, yalan haberlere, yalan röportajlara inanıyor. Bir gerçeği sizinle bugün paylaşmak istiyorum. İlk geldiğim seneden bu yana Galatasaray'da kalabilmek için maddi manevi fedakarlıklarda bulundum. Galatasaray'ın da benim için yaptığı fedakarlıkları göz ardı etmemem lazım. Juventus'ta 1 yıllık kiralık oynadım buraya gelmek için 1 milyon Euro’ya yakın para bıraktım. Şimdi yaptığımız kontratta yine fedakarlıklar yaptım. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Hem benim yaptığım fedakarlıklar ve hem de Galatasaray'ın beni elinde tutmak için yaptığı fedakarlıklar var. O yüzden para benim için öncelik olmadı. Bunu da zaten Galatasaray'daki yöneticilerimiz teknik adamlarımız çok iyi bilirler."
Telles de yolcu
Galatasaray, Telles'i 1.5 milyon Euro'ya Inter'e kiraladı. Satın alma opsiyonu ise 8.5 milyon Euro.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam