Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'de transfer harekâtı sürüyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 30/06/2016 - 14:15 GMT+3

Sarı-lacivertliler bir yandan listesindeki isimlerle anlaşma zemini ararken diğer yandan takımdan gönderilmesi planlanan oyuncular için teklif bekliyor.

Medicana Sivasspor-Fenerbahçe ile 4 eylül stadyumunda karşılaştı. Bir pozisyonda Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe (92) rakibi Mehmet Topal

Görsel kaynağı: AA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.
Sivasspor'dan Aatıf Chahechouhe ve Paris Saint-Germain'den ayrılan Gregory van der Wiel ile anlaşan, Schalke 04'ten ayrılan Roman Neustadter ile anlaşma noktasına gelen ve son olarak Liverpool forması giyen Martin Skrtel'den haber bekleyen Fenerbahçe, diğer isimler için de girişimlerini sürdürüyor.
Sarı-lacivertlilerde kaleci alternatifi için düşünülen Ruud Boffin transferinden henüz bir sonuç alınabilmiş değil. Eskişehirspor, başka talipleri de bulunan Belçikalı kaleciyi kadroda tutmaya karar verdi.
Hücum hattında forma giyecek bir oyuncu üstüne çalışmalar yapan Fenerbahçe, sol bek bölgesinde de Hasan Ali Kaldırım ile rekabet edebilecek bir futbolcu için de arayışlarını sürdürüyor. Kendisine takım bulması istenen Diego ise henüz hiçbir kulüple anlaşma sağlayamadı. Antrenmanlara alınmayan Brezilyalı oyuncu yeni sezon çalışmalarını bireysel olarak kendi özel antrenörleriyle yapıyor.
Yönetim bir yandan da Nani'nin durumunun netleşmesi için beklemeye geçti. Sözleşmesinde 8,5 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunan Portekizli futbolcu ile ilgilenen Valencia, bu ücreti ödemeye karar vermişti. Fenerbahçe yönetimi, Valencia'dan gelecek resmi teklifi bekliyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam