Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fenerbahçe'de yeni patron kim olacak?

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/08/2016 - 14:37 GMT+3

Fenerbahçe yönetimi bir yandan Vitor Pereira ile yolları ayırmak için geri sayıma geçerken bir yandan da yeni teknik direktörünü arıyor...

Manuel Pellegrini says Sergio Aguero will be fit to face Paris Saint-Germain.

Görsel kaynağı: Eurosport

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında oynanacak Grasshoppers mücadelesine sayılı günler kala Fenerbahçe teknik direktör krizini sonlandırmaya çalışıyor. Teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılması için kararı veren yönetim, bu görev için yeni isimlerle temasa geçti.
Pellegerini ve Hiddink
Manuel Pellegrini için nabız yoklayan Fenerbahçe'de yeni aday Hollandalı Guus Hiddink. Daha önce 1990-1991 sezonunda da Sarı lacivertli takımın başına getirilen Hiddink ile anlaşılması halinde ikinci dönem başlayacak. 2010-2011 sezonunda Türkiye A Milli Takımı da çalıştıran deneyimli çalıştırıcı play-off'da Hırvatistan'a elenerek Avrupa Şampiyonası vizesini kaybetmişti. Hiddink daha önce Valencia, Real Madrid, Chelsea gibi önemli kulüp takımlarının yanı sıra; Rusya, Hollanda ve Güney Kore milli takımlarını da çalıştırdı.
Geçtiğimiz sezon Jose Mourinho'nun Chelsea'deki görevine son verilmesinde sonra Londra ekibinin başına ikinci kez geçen Hiddink, Chelsea'nin başında 28 resmi maçta %35.71'lik galibiyet oranı yakalamıştı.
Fenerbahçe yönetimi kulübü mali yönden zora sokmamak için en dikkatli adımları atmak için maksimum süreyi kullanmak istiyor. Bir yandan da ligin başlamasını hesaba katan yönetim sportif açıdan takımı bir an önce yeni teknik direktörüyle buluşturmanın hesaplarını yapıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam