Eurosport
Fenerbahçe'den baş döndüren B planı
Tarafından
Yayınlandı 22/06/2015 - 10:30 GMT+3
Fenerbahçe’de orta saha için arayışlar sürüyor. Sportif direktör Giuliano Terraneo bunun için birçok isimle görüşmelerini sürdürüyor.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Terraneo’nun öncelikli hedefi İnter’de forma giyen Fredy Guarin. İtalyan ekibi bu bölgeye yeni isimler transfer ettiği için Guarín de takımdan ayrılmak istiyor.
Kolombiyalı yıldız için de Sarı-Lacivertliler girişimlerini son sürat sürdürüyor. Terraneo’nun bir-iki gün içerisinde yıldız oyuncu ile son kez konuştuktan sonra olumlu ya da olumsuz transfere son noktayı koyması bekleniyor.
B PLANI HAZIRAncak Guarin’in transferi gerçekleşmezse de Fenerbahçe’nin ikinci hedefi de belli. Orta saha bölgesi için öncelikle Guarin’i transfer etmek isteyen Sarı-Lacivertliler, bu transferde istediği sonucu alamazsa İnter’in bir başka orta saha oyuncusu Hernanes için devreye girecek.
Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynadığı sezonda Lazio formasıyla Sarı- Lacivertliler’e karşı mücadele eden Brezilyalı oyuncu, Inter’in orta sahaya Kondogbia ve İmbula’yı transfer etmesi sebebiyle takımdan ayrılmayı düşünüyor.
Habertürk
Reklam
Reklam