Fenerbahçe Josef de Souza'yı da açıkladı

Fenerbahçe daha önce görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Josef de Souza ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın transferini açıkladı.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Futbol AŞ, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın kendisi ve kulübüyle anlaşma sağlandığını açıkladı. Josef de Souza 4 yıl Fenerbahçe forması giyecek" denildi.
Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu ve kulübü Sao Paulo'yla görüşmelere başladığını 4 Temmuz'da açıkladı ve Souza'yı İstanbul'a getirdi. Souza için 5 Temmuz'da imza törenin yapılacağı açıklanmasına rağmen transfer işlemlerinin sona ermediği için, tören ertelenmişti. Sarı-lacivertliler, Sao Paulo Kulübü'yle anlaşarak Souza'yı 4 yıllığına renklerine bağladı.
Sarı lacivertli takım Brezilyalı futbolcu için Sao Paulo'ya 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.
Josef de Souza'nın kariyeriSarı-lacivertlilerin yeni transferi Souza, profesyonel futbol kariyerine 2007 yılında ülkesinde Vasco da Gama takımında başladı.
Bu takımda gösterdiği performansla 3 milyon avro bonservis bedeliyle Portekiz'in ünlü kulübü Porto'ya 2010 yılında transfer olan Souza, bu takımda 1,5 sezon forma giydi.
Portekiz'de istediği performansı gösteremeyen Souza, ülkesi Gremio takımına kiralandı. Gremio, Josef de Souza'nın bonservisini ise Porto'dan 2013 yılında 3 milyon 750 bin avroya aldı.
Gremio'dan Sao Paulo'ya geçen Souza, Brezilya Milli Takımı'nın ise 3 kez formasını giydi. Japonya karşısında 14 Ekim 2014 tarihinde milli formayı giyen Souza, Şili ve Fransa karşısında da milli heyecan yaşadı.
Orta sahanın ortasında forma giyen Souza, bundan sonra Fenerbahçe formasını terletecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam