Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ferreyra: Bu dünyada Inter'i Guarin kadar seven yok

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 12/07/2015 - 09:22 GMT+3

İsmi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Fredy Guarin'in geleceği hakkında menajeri önemli açıklamalar yaptı.

Fredy Guarin

Görsel kaynağı: Eurosport

Başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere ismi birçok takımla anılan Inter'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin'in geleceği merak ediliyordu.
Son iddialara göre Fenerbahçe'nin bu yarışta bir adım geriye çekildiği belirtilirken, Galatasaray'ın ise içinde Felipe Melo olan bir teklif ile Inter'in kapısını çalacağı iddia edilmişti.
Fcinternews'e konuşan Guarin'in menajer Marcelo Ferreyra ise bu konuda olumsuz görüş bildirdi. İşte Ferreyra'nın açıklamaları;
"O sadece Inter'i istiyor ve burada kaptanlık pazubandını takmak istiyor. Kesinlikle başka bir takıma bakmıyoruz. Oyuncu ne pahasına olursa olsun Inter'de kalmak istiyor. Inter ile kupalar kazanıp şampiyon takımın formasını giymekten farklı bir şey düşünmüyor. Altını çizerek söylüyorum, Guarin hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedi. Belirtmeliyim ki onun en çok istediği şeylerden birisi bu kulübün kaptanı omak ve her gün bunun için çalışıyor. Bu dünyada Inter'i Guarin kadar seven yok."
Transfer kapısını sonuna kadar kapatop üstüne mühür basan Ferreyra, Guarin'in takımda kalacağını iddia etse de, Roberto Mancini yine bunun aksi yönde açıklamalar yaptı. Yeni oyuncuları kadroya katabilmemiz için eskilerden bazılarını feda edeceğiz diyen Mancini, Tabii ki oyuncularımıza inanıyoruz ama hiç oynamayacak birisinin de takımda kalmasının anlamı yok. diyerek takımda bazı önemli ayrılıkların olacağını yineledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam