Galatasaray'a sürpriz sağ bek

Galatasaray, Monaco'nun 20 yaşındaki sağ beki Yarouba Cissako'yu transfer etmeye çalıştığı öğrenildi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray’da transferin bitmesine sayılı günler kala kritik saatler yaşanıyor. Cim-Bom, Belçikalı stoper Denayer’i ikna etti ama bu kez de Manchester City engeline takıldı. İngilizler’in, Marsilya dışında Fiorentina ve Valencia’nın da istediği Denayer’in kendisini geliştireceği bir kulübe gitmesini istediği bildirildi.
Sarı-kırmızılılar 20 yaşındaki stoper için İngiliz kulübünün takınacağı tavra göre hareket edecek. Bu gelişmeler yaşanırken, Denayer’e talip olan Marsilya sürpriz bir şekilde Galatasaray’a stoperi Doria’yı önerdi. Ancak Doria’nın kiralanma bedeli ve ücreti sarı-kırmızılıların elini yaktı.
Yönetim ayrıca dün Monaco’nun sağ beki Yarouba Cissako’yu transfer için kulübüyle masaya oturdu. 20 yaşındaki yetenekli futbolcunun transferinin an meselesi olduğu belirtildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da genç futbolcuyu çok istediği bildirildi.
Cenk an meselesiDiğer taraftan Cenk Gönen transferi ise an meselesi. Beşiktaş’la dün idmana çıkmayan 27 yaşındaki eldivenle ilgili bütün pürüzler ortadan kalktı. Cenk’in transferinin bugün KAP’a bildirilmesi bekleniyor.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam