Galatasaray Boateng için bastırıyor

İtalya'nın önemli gazetecilerinden Gianluca di Marzio, Galatasaray'ın Kevin Prince Boateng transferinde ısrarcı olduğunu yazdı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Alman Ligi Bundesliga'da Schalke 04 forması giyen Ganalı orta saha oyuncusu Kevin Prince Boateng'in yeni sezondaki takımı Galatasaray olabilir.
Daha önce Twitter'da Galatasaray'ı takip edip hemen takibi geri çekmesi ile sosyal medyada gündeme gelen Boateng için Hamzaoğlu veto etti haberleri çıksa da İtalya'dan gelen haberler öyle değil.
İtalya'nın en önemli güvenilir gazetecilerinden Gianluca di Marzio'nun kendi kaynaklarına dayandırarak yaptığı haberde, Schalke 04 ile Galatasaray arasındaki "Boateng görüşmeleri"nin bitmediği yazıldı. Ayrıca gidişata göre Boateng ile Dursun Özbek'in biraraya geleceği iddia edildi. Galatasaray'ın Boateng'i ikna etmek için kullandığı aracı ise Boateng'in yakın arkadaşı Hollandalı Wesley Sneijder'den başkası değil.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam