Eurosport
Galatasaray'da ilk hedef stoper
Tarafından
Yayınlandı 20/12/2016 - 11:46 GMT+3
Osmanlıspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından sezonu kapatan Serdar Aziz'in yerine stoper arayışlarına giren Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı.
Serdar Aziz (Fenerbahçe - Galatasaray)
Görsel kaynağı: AA
Galatasaray'da Serdar Aziz'in Osmanlıspor maçında yaşadığı ciddi sakatlıktan sonra stoper bölgesi için bir oyuncu transferi konusunda harekete geçildi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile görüşen yönetim, ara transfer döneminde bir savunmacı ile kadroyu genişletmeye çalışacak.
Chedjou, Afrika Kupası'na gidiyorSerdar Aziz'in sakatlığı dışında Chedjou'nun da 14 Ocak-5 Şubat arası oynanacak Afrika Kupası'na gidecek olması stoper transferi için yönetimi takviyeye mecbur kılıyor. Üstelik bir süredir forma şansı bulamayan ve sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan Chedjou'nun takımdan ayrılması gündemde. Kamerunlu oyuncu, özellikle Afrika Kupası'nda göstereceği performans ile kendisini yeniden göstermek amacında.
Hakan Balta-Semih ikilisine alternatif aranıyorJan Olde Riekerink, zaman zaman sakatlık sorunu yaşayan Hakan Balta ve Semih Kaya'nın yanına bir stoper transfer ederek ligin ikinci yarısında savunmada sıkıntı yaşamak istemiyor. Yönetim, bir süredir stoper arayışlarına devam ederken, bu şartlar altında çalışmaları hızlandırarak devre arasında kadroyu genişletmeyi hedefliyor.
Reklam
Reklam