Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da Wesley Sneijder krizi!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/07/2015 - 13:41 GMT+3

Yeni sözleşme isteyen Wesley Sneijder'e henüz bir mukavele sunmayan Galatasaray'da kriz kapıya dayandı.

Bursaspor - Galatasaray Wesley Sneijder

Görsel kaynağı: Eurosport

Hollandalı yıldız, ocak ayında kendisine verilen “Şampiyon olunca sözleşmeni uzatırız” sözü üzerine Haziran ayında menajeri Guido Albers’i yönetimle görüşmesi için İstanbul’a gönderdi. Menajer Albers ise Sarı-Kırmızılı kurmaylara Sneijder’ın 1 yıllık mukavelesine ek olarak 3 yıllık daha yeni sözleşme istediğini iletti.
Fakat yeni yönetimin “Görev süremiz içerisinde bir uzatmaya gidelim. Bu yüzden artı 2 yıllık sözleşme yapalım” önerisi üzerine görüşmeler tıkandı ve imzalar atılamadı.
Yıllık ücretini aynen istedi
Gelinen son noktada 1 yıllık sözleşme farkı nedeniyle henüz anlaşma sağlanamazken, Hollandalı yıldız yıllık ücreti hakkında da tavrını net bir şekilde ortaya koydu.
Sneijder, bir önceki sözleşmede yer alan imza parasıyla birlikte yıllık 5 milyon Euro’yu bulan ücretin aynı şekilde kendisine ödenmesini talep etti. Yönetimin ise 3.5 milyon Euro’su garanti para olmak üzere kalan kısmını ise maç başlarına bölerek yeni bir sözleşme önereceği öğrenildi.
2+1 formülü
1 yıllık sözleşmesi olmasına rağmen yeni mukavele talep eden Felipe Melo’da olduğu gibi Sneijder’la da benzer bir sorun yaşayan G.Saray Yönetimi; bu durumu krize dönüşmeden çözmek istiyor. Hollandalı yıldızı kaybetmek istemeyen Sarı-Kırmızılılar’ın önümüzdeki hafta oyuncunun menajeri Guido Albers’le bir araya geleceği ve Sneijder’ın istediği şartlara “Evet” diyeceği konuşuluyor. Yönetimin 2+1 yılı opsiyonlu sözleşmeyle bu problemi çözmesi bekleniyor.
Habertürk
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam