Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'da yeniden Sigthorsson sesleri

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 16/11/2015 - 09:09 GMT+2

Galatasaray'da teknik heyet transfer listesine Fransa'da mutsuz olan İzlandalı futbolcu Kolbeinn Sigthorsson'u yeniden dahil etti.

Nantes' Icelandic forward Kolbeinn Sigthorsson runs with the ball during the warm up before the French Ligue 1 football match between Bordeaux (FCGB) and Nantes on August 30, 2015

Görsel kaynağı: AFP

Sezon başında forvet transferi için birçok oyuncuyu değerlendiren Galatasaray, bir türlü anlaşma sağlayamazken UEFA ile yapılan mali fair play görüşmeleri de bu transferin gerçekleşmemesinde büyük etken oldu.
UEFA ile yapılan ilk görüşmelerin ardından Aralık ayında gelecek kararın açıklaması beklenirken transfer yasağı veya herhangi bir ceza gelmemesi durumunda sarı-kırmızılıların rotayı çevireceği forvet oyuncusu da belli oldu.
Sezon başında ailesinin isteği ile Fransa Ligi’ni tercih eden ve Nantes ile anlaşan Kolbeinn Sigthorsson için transfer döneminde girişimlerde bulunulması kararı alındı. Ajax ile kontratının bitmesinin ardından çok sayıda takımdan teklif alan ve Galatasaray’a da bir hayli yakın olan İzlandalı oyuncu, babasının isteği ile Nantes’ı seçerken Hamza Hamzaoğlu’nun da hayalleri yıkılmıştı.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam