Hamza Hamzaoğlu, Jose Rodriguez raporundan sonra transferi istedi

Galatasaray'ın tarama (scout) ekibi Jose Rodriguez hakkında detaylı bir rapor hazırladı. Hamzaoğlu transfere onay verdi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray’ın son transferi Jose Rodriguez hakkında, Sarı-Kırmızılı kulübün scoutlarının çok detaylı bir rapor hazırladıkları ve Hamza hocanın bu sayede görüşmelere onay verdiği öğrenildi.
20 yaşındaki futbolcunun antrenman performansını bile izleme şansı bulan Hamzaoğlu’nun, “Tam aradığımız tipte bir oyuncu, maliyeti de uygun. Hemen bitirelim bu işi” dediği bildirildi. Hamza hocanın Jose Rodriguez’i ilk başta sağ açık olarak kullanacağı, ardından sağ beke çekme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.
Mourinho’dan övgülerBu arada İspanyol basını, genç oyuncu hakkında çarpıcı detaylar paylaşmaya devam ediyor. Son olarak, Real Madrid’in eski teknik direktörü Jose Mourinho’nun, Jose Rodriguez hakkında daha önceden dile getirmiş olduğu, “Onu çok beğeniyorum. 17 yaşında bu seviyede oynarsa, 20 yaşında Real Madrid seviyesinde oynayabilir” ifadesi paylaşıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam