Huntelaar için Sneijder devrede

Galatasaray yönetimine prensipte 'evet' diyen Hollandalı golcü Huntelaar yıllık 4.5 milyon Euro istiyor.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Lukas Podolski'yi bitiren Galatasaray yönetimi bir bomba daha patlatmak için uğraşıyor...
Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki isim Klaas Jan Huntelaar. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Şampiyonlar Ligi için forvet takviyesi istemesi üzerine harekete geçen yönetim, uzun süredir gündemde olan Hollandalı golcü için ilk ciddi adımları attı. Transferde atılan bu adımda Wesley Sneijder'in de büyük payı var.
Yıldız futbolcu şu anda Ibiza'da birlikte tatil yaptığı Huntelaar'ı Galatasaray'a gelmesi konusunda ikna etti. Sarı-Kırmızılı yönetim- de menaje- ri aracılığıyla masaya oturan Huntelaar 4.5 milyon Euro garanti ücret ve 4 yıllık sözleşme istedi. 4 yıllık sözleşmeyi kabul eden Galatasaray, Hollandalı forvete, Sneijder'e ödediği ücret olan 3.5 milyon Euro'yu teklif etti.
Sarı- Kırmızılı yönetim ve Klaas Jan Huntelaar'ın menajeri arasındaki pazarlıkların bugün de devam edeceği ifade ediliyor.
8 milyon euro istendi
Hollandalı forvet ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi bir yandan da Schalke ile pazarlık halinde...
Alman kulübünün ilk yapılan görüşmede 8 milyon Euro istediği öğrenildi. Fakat Sarı-Kırmızılılar, 2016'da sözleşmesi sona erecek olan Huntelaar için 5 milyon Euro'nun üzerine çıkmayı düşünmüyor. Galatasaray yönetimi pazarlığı kızıştırarak maliyeti en uygun seviyeye getirmeyi planlıyor.
Vatan
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam