Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalyanlara göre Luiz Adriano Fenerbahçe'yi reddetti

Eurosport Türkiye

Güncellendi 02/07/2015 - 10:38 GMT+3

İtalyan basını Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Luiz Adriano'nun sarı lacivertli takımı reddettiğini iddia etti.

Luiz Adriano

Görsel kaynağı: Eurosport

Milan'ın santrafor adaylarını değerlendiren Corriere dello Sport kırmızı siyahlı ekibin listesindeki ilk isim olan Zlatan Ibrahimovic'in soyunma odasındaki havayı bozabileceği gerekçesiyle veto yediğini iddia ederken, iki numaralı aday olan Edinson Cavani için de PSG ile anlaşmanın zor göründüğünü ve İtalyan temsilcisinin rotayı Luiz Adriano'ya çevirdiğini belirtti.
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun dün yaptığı açıklamada Milan'ın Adriano'ya olan ilgisini resmen açıkladığı belirtilen teknik adamın Rumen teknik adamın "Milan'ın Luiz Adriano'ya bir ilgisi olduğunu biliyorum ama Adriano'nun henüz bir karara vardığını düşünmüyorum. Şu an için kafası karışık. İsterse şimdi isterse de kontratını tamamlayınca gidebilir. Ona kolaylık sağlamaya hazırız" ifadelerine yer verilirken, Adriano'nun Al Ahli ve Fenerbahçe'nin tekliflerini geri çevirdiği iddia edildi ve yıldız oyuncunun önümüzdeki sezon Milan forması giyebileceği belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam