Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mario Gomez'e bir hafta süre

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 19/07/2015 - 08:40 GMT+3

Beşiktaş, Fiorentina ile arasındaki sorunu halletmeyen Mario Gomez'e bir hafta süre verdi.

Mario Gomez

Görsel kaynağı: Eurosport

Transferde Mario Gomez ve kulübü Fiorentina ile prensip anlaşmasına varan, ancak İtalyan kulübüyle futbolcu arasındaki sorunların çözümlenmesini bekleyen Beşiktaş, Alman futbolcuya bir hafta süre tanıdı.
Fiorentina ile geçmiş dönemdeki alacakları için görüşen Mario Gomez’in, siyah-beyazlı yönetime, “Merak etmeyin, bu sorunu en kısa sürede çözerek İstanbul’a geleceğim” dediği belirtildi. İtalya’daki temaslarını tamamlayarak İstanbul’a dönen ve futbolcuyu beklemeye başlayan Beşiktaş Yönetimi’nin, Alman oyuncuya, “Biz N’Doye ile de prensip anlaşmasına vardık. O da olumlu ya da olumsuz bizden haber bekliyor. Bu nedenle elini çabuk tutmalısın. Yoksa Hull City’deki oyuncuyla sözleşme imzalamak zorunda kalacağız” yanıtını verdiği öğrenildi.
Diyaloglara devam
Teknik direktör Şenol Güneş’in, forvet transferinin bir an önce bitirilmesini istemesi nedeniyle, Alman oyuncuya belli bir zaman dilimi tanıyan Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle Mario Gomez’den acele etmesini istedi. Alman oyuncudaki sıkıntı nedeniyle N’Doye ile temaslarını tamamen koparmayan siyah-beyazlı yönetim hafta sonuna kadar bekleyecek. Mario Gomez, Fiorentina ile arasındaki alacak sorununu çözemezse, Beşiktaş Yönetimi, N’Doye’yi borsaya bildirecek.
138 gol
Kariyeri boyunca önemli liglerde boy gösteren Mario Gomez, Bundesliga’da oynadığı dönemde 236 maça çıkıp, 138 gol atmıştı. Bayern Münih ile yıldızını parlatan Gomez, Serie A’da da geçen sezon Fiorentina ile 29 mücadelede 7 gol kaydetti.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam