Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Meireles 11'e dönüyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 10/02/2016 - 09:45 GMT+2

Josef ve Mehmet Topal'ın cezalı olduğu Kasımpaşa maçında Vitor Pereira'nın orta saha tercihinin Ozan-Meireles-Diego üçlüsünden yana olması bekleniyor.

Bruno Alves-Raul Meireles

Görsel kaynağı: Eurosport

Ziraat Türkiye Kupası'nda Amed Sportif Faaliyetler ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de gözler lige çevrildi. Cuma akşamı Kasımpaşa ile oynayacak olan sarı-lacivertlilerde teknik heyet eksikler sebebiyle düşünceli.
Topal-Josef ilk kez aynı anda yok
Ligin en az gol yiyen iki takımını karşı karşıya getirecek olan mücadelede lider Fenerbahçe'nin bu sezonki savunma performansında belirleyici olan ikili Mehmet Topal ve Josef'in cezalı olmaları Vitor Pereira'yı yeni bir orta saha üçlüsüne yönlendirdi. Ozan Tufan ve Diego'nun forması garanti gibiyken, Raul Meireles'in de aylar sonra 11'e dönmesi bekleniyor. Kupa maçında ikinci yarıda Diego'nun yerine oyuna girerek 103 gün sonra sahalara dönen Portekizli, son kez 29 Ekim'deki Osmanlıspor mücadelesinde sahaya çıkmıştı.
3 kulvarda mücadele haftaya başlıyor
Bunun yanında Antalyaspor maçında sakatlanan Markovic de kadroda yer almayacak. Vitor Pereira, Antalya maçının telafisi için Kasımpaşa karşısında puan kaybına tahamülleri olmadığını futbolculara sürekli hatırlatıyor. Önümüzdeki hafta Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler zorlu dönemece moralli girmek istiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam