Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mustafa Denizli 2 golcü birden istiyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 26/12/2015 - 15:15 GMT+2

Mustafa Denizli'den sürpriz talep... Tecrübeli hocanın, Burak'ın tekrarlayan sakatlıkları, Umut Bulut'un da inişli çıkışlı form grafiği yüzünden “Şartları zorlayıp forvete 2 transfer yaparsak iyi olur” dediği öğrenildi.

Mustafa Denizli

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Habertürk gazetesinin haberine göre; Burak Yılmaz’ın arka adale sakatlıkları Galatasaray’ın transfer politikasının da değişmesini sağladı.
Daha önce forvete tek transfer isteyen Mustafa Denizli, Burak’ın dönüşünün uzayabileceği, ikinci yarıya da eldeki tek sağlam golcü Umut Bulut’la devam etmenin riskli olacağını düşünerek fikir değiştirdi.
Denizli’nin “Şartları zorlayıp hücum bölgesine iki takviye yaparsak daha iyi olur” dediği öğrenildi. Denizli’nin isteği doğrultusunda milli golcü Mevlüt Erdinç konusunda görüşmelerini sürdüren yönetim, ülkesine geri dönen Kevin Grosskreutz’u takasta kullanmak istiyor.
Mevlüt hazır
Hannover 96’nın Panzer’i istemesi, Mevlüt’ün de Galatasaray’a sıcak bakması takasın gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor. St.Etienne’den Hannover’e geçen Mevlüt, yeni kulübüne uyum sağlayamamış ve toplam 13 maçta sıfır çekmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam