Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Okan Buruk: "Galatasaray'da ne birinci adamlık önerildi, ne de ikinci adamlık"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/03/2016 - 12:52 GMT+2

Okan Buruk, Galatasaray'da Mustafa Denizli döneminde yardımcılığı için, sonrasında da teknik direktörlük için "Galatasaray'ın eski futbolcusu olduğum için adım geçmiş olabilir ama bana gelen teklif olmadı" dedi.

Okan Buruk - Gaziantepspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray’da Mustafa Denizli ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük için adı geçen Okan Buruk bu yönde hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi. Tivibu Spor’da yayınlanan Doğru Taktik programına konuk olan Okan sarı-kırmızılı kulüpten kendisine gelen bir teklif olmadığını söyledi. Genç teknik adam, “Galatasaray’dan herhangi bir teklif almadım. Mustafa Hoca’nın ayrılmasının ardından hem benim eski Galatasaraylı futbolcu olmam hem de çalışmayan bir teknik adam olmamdan dolayı Galatasaray teknik direktörlüğü için adım geçmiş olabilir ama bana gelen herhangi bir teklif olmadı” dedi.
Okan Buruk, Mustafa Denizli görevdeyken yardımcı antrenörlük için bir teklif geldi mi sorusuna da yanıt verdi. Buruk “O dönemde de böyle bir teklif almadım” dedi. Genç teknik adam Galatasaray’ın içinde bulunduğu mali krizden kısa sürede çıkacağına inandığını belirterek sarı kırmızılı kulübün önümüzdeki sezon iyi transferler yapabileceğini söyledi. Teknik direktörlük tercihi konusunda yönetimin işinin kolay olmadığını ifade eden Buruk, böyle bir krizi yönetmenin zor olduğuna vurgu yaptı.
"Lig yarışı son haftaya kadar sürer"
Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Okan Buruk, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin kalan sürede puan kayıpları olsa dahi şampiyonluk yarışının sezon sonuna kadar süreceğini söyledi. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira’nın taktik anlayışını beğendiğini ifade eden genç teknik adam Beşiktaş’ta Mario Gomez ve Oğuzhan’ın performansının başarı için çok önemli olduğunu belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam