Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Osmanlıspor’a yağmur engeli

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/08/2015 - 21:46 GMT+3

Ligin ikinci haftasında Galatasaray ile karşılaşacak başkent temsilcisi, aniden bastıran ve antrenman sahasının suyla kaplanmasına sebep olan yağmur nedeniyle bugünkü çalışmasını yapamadı.

Osmanlıspor

Görsel kaynağı: Eurosport

Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Ankara’da aniden bastıran ve antrenman sahasının suyla kaplanmasına sebep olan yağmur nedeniyle bugünkü çalışmasını yapamadı.
Ligin ikinci haftasında 24 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak başkent ekibinin bugünkü çalışması, yağmur engeline takıldı. Kulübün Batıkent Tesisleri’ndeki antrenman sahasının bakıma alınması nedeniyle geçici bir süre antrenmanlarını Ostim Stadı’nda yapan mor-sarılı ekip, akşam saatlerinde şiddetli yağmur sebebiyle antrenmanı iptal etmek zorunda kaldı.
Antrenman için bütün hazırlıklarını yapan ve sağanağa rağmen Ostim Stadı’na giden futbolcular, teknik ekibin saha zeminin antrenman yapmaya elverişli olmadığını tespit etmesinin ardından antrenmana çıkamadı. Osmanlıspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı yapacağı tek antrenmanla, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam