Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ozan Tufan transferinde son durum!

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/08/2015 - 10:04 GMT+3

Bursaspor’dan ayrılması beklenen Ozan Tufan transferinde son durum ne? İşte gelişmeler...

Ozan Tufan

Görsel kaynağı: Eurosport

EUROSPORT ÖZEL HABER - Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan’ın yeşil-beyazlı kulüpten ayrılması an meselesi. Takımdan gitmek istediğini yönetime bildiren Ozan Tufan için Beşiktaş ve Fenerbahçe istekli durumda. Galatasaray ise transferde bir adım geride diyebiliriz.
İki gün önce Şenol Güneş ile Recep Bölükbaşı arasındaki sözlü tartışma gerçekleşmemiş olsaydı Ozan Tufan belki de Beşiktaş’a imza atmıştı ancak şu aşamada her şey değişmiş durumda. Recep Bölükbaşı’nın “En yüksek teklifi verse dahi Ozan’ı Beşiktaş’a satmayacağım” çıkışı transferde ibreyi Fenerbahçe’ye çevirdi.
Dün ise kulislerde farklı bilgiler dolaştı... Fenerbahçe’ye yakın kaynaklar Bursaspor ile 8 milyon euroya el sıkıştığını iddia ederken, Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri Ozan ile her konuda anlaşıldığını, oyuncunun Şenol Güneş ile beraber çalışmayı istediği için bu transferin siyah-beyazlı ekip lehine biteceğini belirtiyor.
Bu gelişmelerin ardından Ozan Tufan’ın menajeri Ahmet Bulut’a ulaşıp transfer hakkında son durumu sorduk. Ahmet Bulut, “Şu anda biten bir şey yok. Görüşmeler sürüyor” demekle yetindi.
Ozan Tufan transferindeki düğüm bugün çözülür mü, göreceğiz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam