Pereira için bir eleştiri de Galatasaray cephesinden!

Galatasaray'ın önde gelen isimlerinden Ergun Gürsoy, derbide sarı kırmızılıların golünü atana Olcan Adın'a küçük boylu diye işaret ederek oyuncusu Josef de Souza'ya kızan Vitor Pereira'yı eleştirdi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray’ı Fenerbahçe derbisinde gayretli gördüğünü ifade eden Ergun Gürsoy, ‘’Bana göre 1-0 geriden gelip, beraberliği bulmak galibiyet gibidir. Ben takımı galip gelmiş sayıyorum. Ayrıca bu maçı kazabilirdik’’ şeklinde konuştu.
"Pereira'ya kızmıyorum"Sarı Kırmızılılar'ın Fenerbahçe derbisinde golünü atan Olcan Adın hakkında maç sonunda Josef de Souza'ya kızan Pereira için, ‘’Ne yapsın, ona kızmıyorum; Canı yanmış adamın, öyle feryat ediyor. Ben kızmıyorum ona; Espirili bir biçimde bakmak gerek onun tepkisine’’ dedi.
"Aziz bunu hep yapıyor"Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Gürsoy; Aziz Yıldırım’ın ‘’Bizim sahaya gelince ayakları titriyor. Kazanamazlar’’ sözü için ise Gürsoy, ‘’Ne diyeyim. Aziz bunu hep yapıyor. Hep bir şeyler söylüyor. Ali Sami Yen’de kazandığımız bir maçtan sonra da tribünde merdiveni boşaltmadılar. Maç iptal edilsin demişti. Bunları hep söylüyor’’ dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam