Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Portekiz basını Quaresma-Beşiktaş yakınlaşmasını yazdı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/07/2015 - 10:54 GMT+3

Adım adım Beşiktaş'a giden Ricardo Quaresma'nın siyah beyazlılarda neler yapabileceğini Portekiz basınından Norberto Lopes yazdı.

Ricardo Quaresma

Görsel kaynağı: Reuters

Portekiz basınında Beşiktaş'la görüşmelerini sürdüren Quaresma'nın siyah beyazlılara çok faydalı olacağı yazıldı.
Journal de Noticias gazetesinden Norberto Lopes, Beşiktaş'ta ikinci macerasına başlayacak olan Quaresma'yı yazdı.
"Quaresma, harika bir futbolcu. Top ayağındayken bir sihirbaz gibi. Fizik olarak da hâlâ çok iyi durumda. Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’le oynanan ilk maçta attığı 2 golle, yapabileceklerini bir kez daha göstermiş oldu. İstanbul’da sihir yapmaya devam eder."
Quaresma'nın kimsenin beklemediği bir patlama yaptığını söyleyen Lopes, "2 sezon önce Al Ahli’den Porto’ya döndüğünde düşüş yaşayacağını tahmin ediyorduk ama gösterdiği performansla herkesi yanılttı. Takımda istediği kadar forma şansı bulamadı ancak yaptığı işlerle Porto’lu taraftarları adeta mest etti. Quaresma, harika bir futbolcu. Top ayağındayken bir sihirbaz gibi. Fizik olarak da hâlâ çok iyi durumda. Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’le oynanan ilk maçta attığı 2 golle, yapabileceklerini bir kez daha göstermiş oldu. Türkiye seçimi, onun için çok iyi olur. Türkiye’de oldukça seviliyor ve o da Beşiktaş taraftarına aşık" dedi.
‘Kalitesi tartışılmaz’
Daha önce; Barcelona, Inter ve Chelsea’de oynadı. Kalitesini tartışmaya gerek bile yok. Şimdi 31 yaşında ve yeteneklerini tecrübesiyle birleştirmiş durumda. Beşiktaş’ta sergileyeceği performansla ismini ikinci kez tüm dünyaya duyurabilir. Kendisine güvenildiğini hissettiği anda yapabileceklerini tahmin bile edemezsiniz.
Başkan güvenceyi verdi
Siyah-Beyazlılar’ın 2+1 yıllık anlaşma sağladığı Ricardo Quaresma’yla ilgili olarak Başkan Fikret Orman’ın, teknik direktör Şenol Güneş’e güvence verdiği ortaya çıktı. Bu hafta içerisinde takıma katılması beklenen 31 yaşındaki kanat oyuncusunun adının son dönemde Porto’da disiplinsiz davranışlarla anılması hakkında Güneş’le görüşen Orman’ın, “Bizden sonra Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Burnu sürtünmüştür. Zaten transfer teklifi bizden değil ondan geldi. Taraftarın da dönmesini istediği bir oyuncu. Takıma kim gelirse gelsin buradaki düzeni bozamaz. Gerekirse sözleşmesini ona göre düzenleriz” dediği öğrenildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam