Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Rıdvan Dilmen'den Lazar Markovic yorumu: Yavru Rıdvan gibi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 21/09/2015 - 08:51 GMT+3

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Bursaspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Lazar Markovic

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’nin Bursaspor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.
Sarı lacivertli forma ile ilk kez sahaya ilk 11’de çıkan Lazar Markovic’i değerlendiren Dilmen, "Markovic hazır olmamasına rağmen bildiğin yavru Rıdvan, açıktan gidecek çalımlarla girecek ve asist yapacak vs." şeklinde konuştu.
Dilmen; 'Fenerbahçe ilk 30 dakika müthiş pres yaptı ve rakibi oynatmadı. 30'dan sonra Bursaspor gelmeye başladı. İkinci yarıda da Bursaspor'un atakları yedikleri gole kadar sürdü.
Diego'nun sakatlığının takımda sistemin oturmasında faydası oldu. Sow'un satılması da sistem bakımından isabetli oldu. Allah kimseye sakatlık vermesin ama Diego'nun sakatlığı Pereira'ya yaradı.
Pereira, sezon öncesi hazırlık maçlarındaki çılgın hücum anlayışının gitmeyeceğini anladı. Fenerbahçe hızlı oynuyor. Bunun için takımın fiziği çok iyi olmalı ve kadron geniş olmalı. Shakhtar maçından ders alınmamıştı. Pereira yavaş yavaş ligi ve takımı tanımaya başladı ve yavaş yavaş değişikliğe gitmeye başladı. Kasımpaşa maçında 4-3-3'ü denedi. Molde maçında ise 4-3-3'e uygun kanat oyuncularıyla oynadı ve Fernandao'yu kenarda oturttu. Molde maçının ilk yarısında Fernerbahçe iyi oynadı. İkinci yarıda ise sezon başındaki anlayışına dönünce orta sahayı ele geçiren Molde'nin golleri ve galibiyeti geldi. Pereira, demoralize ve yorgun olmasına rağmen Bursaspor maçında da Meireles-Mehmet Topal-Ozan Tufan üçlüsüyle 4-3-3'te ısrar etti. Pereira ülkeye, takıma adapte olmaya başladı.
Skorer
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam