Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Robin van Persie'den sevindirici haber

Eurosport Türkiye

Güncellendi 12/08/2015 - 09:26 GMT+3

Sağlık ekibinin testlerinden başarıyla geçen Hollandalı yıldız, dünkü antrenmanda ilk kez takımla birlikte çalıştı.

Robin van Persie

Görsel kaynağı: Eurosport

Fenerbahçe’de, Shakhtar Donetsk’le oynanan rövanş maçı öncesi sağ arka adalesindeki sertleşme sebebiyle son anda kadrodan çıkarılan Robin van Persie’den harika bir haber geldi. Teknik direktör Vitor Pereira’nın, yüzde 100 hazır olmadan oynatmayı düşünmediği Hollandalı futbolcu, dün sabah yapılan antrenmanda ilk kez takımla birlikte çalıştı.
Sağlık ekibinin sakatlığıyla ilgili yaptığı testlerden başarıyla geçen yıldız oyuncu, bunun üzerine antrenmanın ilk bölümünde takım arkadaşlarına katıldı, ikinci bölümde ise yardımcı antrenör eşliğinde özel programa tabii tutuldu.
Pereira saklamaktan yana
İdmandaki hırslı görüntüsüyle ön plana çıkan ‘Uçan Hollandalı’nın, Eskişehirspor’la cuma günü oynanacak lig sınavında ufak da olsa sahne alma ihtimali bulunuyor. Ancak Pereira’nın, golcüsünü 20 Ağustos’ta, Avrupa Ligi’nde oynanacak Atromitos sınavına saklamayı planladığı bildirildi. Tekrar takıma döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten 32 yaşındaki forvet, “Süper Lig’in ilk maçında neler yapacağımızı herkese göstereceğiz. Hocam isterse, Eskişehirspor maçında oynarım. Atromitos maçına kadar tam olarak hazır olacağıma inanıyorum” diye konuştu.
Fanatik
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam