Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Şenol Güneş: Beşiktaş'ın adı ve gücü semtinden çok büyük

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/07/2015 - 10:04 GMT+3

Almanya'da hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakiplerin yaptığı transferleri değerlendirdi. Güneş, "Rakiplerimiz hazır oyuncular aldı. Biz ise geçen sezon iyi oynamış futbolcularımızın, performansını yukarı çekmek istiyoruz. Alınan hazır oyuncular mı takımlarına daha büyük katkı yapar, yoksa performansları artan mevcut oyuncular mı? Bunu zaman gösterecek. Fenerbahçe yıldız transferler aldı diye biz de yıldız alacak değiliz" ifadesini kullandı.
Cenk, Fernandao kadar iyi
Güneş şöyle devam etti: "Forvette şu an Cenk, Mustafa ve Ömer var. Cenk çok potansiyelli bir oyuncu. Mustafa ve Ömer de öyle. Tabii ki bazı sorunları var, özgüven eksikleri de olabilir. Bu arada Cenk'in çok güçlü bir fiziği var ve gücünü iyi kullandığı zaman Fernandao'dan aşağı kalacağını düşünmüyorum. Biz çok çalışarak herkesi geçebileceğimize inanıyoruz. Taraftarımız bize güvensin ve desteğini eksik etmesin."
Beşiktaş dünya kulübü
Hedeflerinin Beşiktaş'ta var olan değerleri, biraz daha yukarı taşımak olduğunu belirten Güneş, "Bunu yaparken de camianın gücü en büyük dayanağımız olacak. Beşiktaş, büyük bir şehrin çok güzel bir semti ama Beşiktaş'ın adı ve gücü semtinden çok büyük. Beşiktaş, milyonlarca seveni olan adını dünyaya duyurmuş bir kulüp" diye konuştu.
Sabah
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam